Foto: PantherMedia/Scanpix
Raizes par savu attiecību attīstību, šaubas... Protams, ir grūti samierināties ar izmaiņām mīļotā cilvēka uzvedībā, tomēr, ja gribas noskaidrot, vai attiecībām ir perspektīva, ir vērts paanalizēt partnera žestus un uzvedību, lai atšķirtu vēlamo no esošā.

Portāls "Delfi" piedāvā iepazīties ar resursa "Buduaar.ru" apkopotām septiņām pazīmēm, kas liecina par to, ka partneris savu otru pusi vairs nemīl.

Nekādu atlaižu

Ja partneris vairs nedemonstrē stiprā vīrieša piemēru attiecībās un nekādās situācijās nedod "atlaides", ir zudusi stiprākā rūpēšanās par vājāko, kas nozīmē, ka sieviete vairs nav viņa apbrīnas objekts. Viņš vairs par partneri nedomā kā par "vissvarīgāko" cilvēku savā dzīvē. Labākajā gadījumā attiecības varētu pāriet sadarbībā, kurā mīlestībai nepietiks vietas. 

Daži ieradumi viņu vairs netracina

Ja ievērojat, ka pat jūsu kaitinošākie netikumi partnerim ir vienaldzīgi, tā ir droša pazīme, ka esošās attiecības ilgi vairs neturpināsies.

Intereses zudums vienam par otru ir viens no faktoriem, kas iznīcina kopdzīvi.

Vīrietis ir pārlieku satraukts par savu izskatu


Ja jūsu partneris pirms kāda laika pameta iecienītākās sporta nodarbes, bet nu ir atsācis treniņus un vairāk rūpēties par savu ārieni, tas nozīmē, ka viņam ļoti gribas atstāt labu iespaidu uz kādu.

Ir sāpīgi atzīt, taču šīs attiecības, visticamāk, nonākušas strupceļā, ja nav skaidri zināms, ka ārienes uzlabošana notiek jūsu attiecību dēļ. 

Pazuduši mīļvārdiņi no sarakstes viedtālrunī

Ja partneris ir pārstājis zvanīt, bet no sarakstes pazuduši mīļvārdiņi, tā ir brīdinājuma zīme, ka viņa jūtas ir kaut kur citur...

Vīrietis tiekas ar draugiem bez jums


Vīrieši, kuriem zudusi interese par savām partnerēm, arvien biežāk plāno dažādas aktivitātes ar draugiem un paziņām. Ja sabiedrībā kopā izejat arvien retāk, visticamāk, partneri nomāc otra klātbūtne.

Šādā situācijā psihologi iesaka atklāti izrunāties un mēģināt iedegt dzirksteli apdziestošajās attiecībās. 

Viņš vairs nav atvērta grāmata


Partneris sācis arvien biežāk aizmirst pastāstīt kā pavadījis dienu, vairs nestāsta jautrus stāstus  - tas, visticamāk, nozīmē, ka viņš vairs nevēlas būt kā atvērta grāmata ar otru.

Iespējams, viņam ir ko slēpt vai arī viņš ir noguris no komunikācijas ar jums. Analizējiet notiekošo un izdariet secinājumus, rosina psihologi. 

Pārāk aizņemts, lai atbildētu uz jūsu zvaniem


Vīriešiem diezgan labi padodas maskēt savu neieinteresētību. Viens veids - aizbildināšanās ar aizņemtību, kuras dēļ nav iespējams atbildēt uz partneres zvanu vai īsziņu.

Ja kas tāds notiek bieži un jau ir pārtapis sistēmā, jācenšas aprunāties, lai noskaidrotu, vai tiešām partneris ir pēkšņi kļuvis ļoti aizņemts un viņam nepieciešama palīdzība vai arī viņš nav ieinteresēts attiecību turpināšanā. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!