Foto: Reuters/Scanpix
Dāmas, īsti vīrieši pastāv ne tikai filmās, turklāt katra kādu noteikti pazīst un iespējams pat romantiskos sapņos pieļāvusi būšanu kopā. Problēma gan bieži vien ir tā, ka sievietes paliek kopā ar pirmo, kurš pagadās un šķiet "ērts". Tomēr ja jau vēlies sev blakus īstu vīrieti, tad meklē tieši tādu, mudina portāls "EliteDaily".

Kāpēc pūlēties? Atbilde ir vienkārša - viņi pret tevi izturēsies labāk, ar viņiem kopā būs daudz jautrāk, viņi ir uzticamāki un, kas nav mazsvarīgi, arī labāki gultā.

Jāatzīst, ka uzreiz atšķirību nav tik vienkārši pamanīt, taču ar laiku puišeli no īsta vīrieša izšķirsi bez problēmām. Lūk, daži padomi, kas var palīdzēt to izdarīt:

Viņa dzīvoklis izskatās pēc dzīvokļa

Uzreiz ir nosakāms, vai viņa miteklis ir draugu midzenis, zoodārzs vai izgāztuve. Tas nenozīmē, ka tavam partnerim obligāti jāpieder dzīvoklim vai mājai, taču ir svarīgi, vai viņa dzīvojamā platība ir iekārtota mājīgi un atbilstoši aktīvam un veselīgam dzīvesveidam.

Ja viņš nav spējis pārvarēt slinkumu to vismaz sakārtot, visticamāk viņam pietrūks arī entuziasma paveikt dzīvē arī svarīgākas lietas.

Viņš dara to, ko dara, jo viņam tas patīk

Nav svarīgi, kādu amatu tavs draugs ieņem, bet tas, vai viņam ir reāls plāns, ko viņš vēlas dzīvē izdarīt un kā to paveikt. Vai esošais darbs patiešām ir tas, kas palīdzēs viņam nokļūt pie nākamā mērķa šajā plānā? Ja ne, tad visticamāk viņa mērķi ir pārāk zemi.

Viņam nav vajadzīga aukle

Katram dzīvē gadās iekulties visdažādākajās situācijās, taču pieaudzis cilvēks no tām prot izkļūt pats. Ja pēc lielākas ballītes tev viņš ir jāuzmana, lai netiktu sadarītas kādas muļķības vai pat jānogādā mājās, jo viņš pats to nav spējīgs paveikt, apdomā, vai tas ir tas, ar ko esi gatava samierināties arī turpmāk.

Viņš problēmas risina atklāti un mierīgi

Pieaudzis vīrietis ne vienmēr piekritīs visam, ko saka sieviete viņam blakus. Arī viņam ir galva uz pleciem, tāpēc viņš ir vairāk nekā priecīgs jebkuru viedokli pārrunāt. Vienlaikus viņš to dara, pilnībā respektējot tavu viedokli un ieklausoties arī tevis teiktajā.

Viņam ir skaidras prioritātes un tu esi viena no tām

Tie, kuri jūtas šajā pasaulē apmaldījušies, joprojām ir tikai zēni. Īstiem vīriešiem ir mērķis un virziens uz to. Viņi nevis rotaļājas pa dzīvi, bet zina tās lietas, kas viņiem ir svarīgākās, un piešķir tām lielāko uzmanību.

Viņš gādā par savu ķermeni un prātu

Katram sevi cienošam vīrietim ir skaidrs, ka ķermenis ir viņa templis, bet prāts - augstākais priesteris. Lai justos labi, ir jāuztur sevi labā formā, bet, lai ikdienā viss ietu no rokas, nedrīkst aizmirst arī par aizvien jaunu izglītojošu izaicinājumu izvirzīšanu.

Viņš atbalstīs tavus sapņus un iedrošinās tos piepildīt

Īsts vīrietis neteiks, ka tu nespēj ko izdarīt vai kaut ko sasniegt. Pieaudzis vīrietis cenšas izvairīties no vārdiem "nespēj" vai "nevari", īpaši, ja runa iet par tevi - sievieti, kuru viņš mīl.

Viņš nesūdzas

Nevienam sūdzēšanās dzīvē vēl nav palīdzējusi. Ja ir problēmas, tas nozīmē tikai to, ka jāatloka piedurknes un jāstrādā, lai šīs problēmas neitralizētu. Čīkstēšana lai paliek čīkstuļiem.

Viņš atzīst savas kļūdas

Īsts vīrietis necenšas rādīt ar pirkstu uz citiem un meklēt attaisnojumus. Viņš apzinās, ka kļūdīšanās ir daļa no cilvēka dabas un viņš ir tikai cilvēks, par ko nav jākaunas. Viņš saprot, ka tad, kad kļūdas tiek atzītas, no tām var tikai mācīties, lai nepieļautu tādas nākotnē.

Viņš zina tavu vērtību

Nepietiek ar to, ka viņš tikai laiku pa laikam mutiski norāda, ka mīl tevi. Īsts vīrietis to parāda ar teju katru savu darbību - ar rūpēm, personiskiem pārsteigumiem un būšanu blakus tad, kad tev tas ir visvairāk vajadzīgs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!