Foto: PantherMedia/Scanpix
Attiecībās šķietami viss ir kārtībā un tās rit savu gaitu, tomēr vienlaikus pavēderē ir nelāga sajūta, ka partneris vēlas šķirties? Iepazīsties ar yourtango.com apkopotajām pazīmēm, kas liecina, ka attiecības drīz beigsies.

Vāja komunikācija


Foto: PantherMedia/Scanpix
Jūs vairs nesūtāt dienas laikā viens otram mīļas īsziņas, bet tā vietā uz spoguļa virsmas atstājat īsus atgādinājumus, ko partnerim jāizdara mājās vai jānopērk veikalā. Runāšana vienam ar otru notiek tikai piespiedu kārtā.

Daudz konfliktu


Foto: PantherMedia/Scanpix
Niecīgas nesaskaņas ir ikvienam pārim. Taču, ja ar partneri strīdies arvien biežāk un asāk, ir pamats sākt raizēties. Ja jūs abi vienmēr skaidrojaties par kādu konkrētu tematu un no maza strīda tā kļūst par milzīgu cīņu jūsu starpā, tas par attiecībām neko labu neliecina.

Iegrimšana darbā


Foto: PantherMedia/Scanpix
Ja partneris sāk regulāri palikt ofisā pat naktīs, kā arī labprāt uzņemas strādāt papildstundas, tā varētu būt zīme, ka viņš drīz no tevis aizies. Daudzi cilvēki, kuri ir nelaimīgi attiecībās, sāk distancēt sevi no otrās pusītes, visu savu laiku veltot darbam.

Jauni dzīves mērķi


Foto: PantherMedia/Scanpix
Partnerim negaidīti parādījusies interese apmeklēt dejas nodarbības vai sākt strādā jaunā darbā, kura ietvaros viņš bieži viens pats dotos komandējumos apkārt pasaulei. Ja uzzini, ka partnerim radušās jaunas aizraušanās, kurās tu neesi iekļauta, ir pamats sākt uztraukties.

Neizskaidrojama trauksmes sajūta


Foto: PantherMedia/Scanpix
Mēs organiski jūtam, kas ir mums nepieciešams, tāpēc, ja tev ir neizskaidrojama sajūta, ka kaut kas nav pareizi, tev visticamāk ir taisnība. Cieni savas jūtas un centies saprast, par ko īsti tās liecina -  pārbaudi, vai esi laimīga savās attiecībās.

Neparasta izturēšanās


Foto: PantherMedia/Scanpix
Nereti partneris pats nespēj pieņemt svarīgo lēmumu un tevi pamest, tādēļ sāk apzināti bojāt attiecības cerībā, ka neizturēsi un pati no viņa aiziesi.

Vai esi pamanījusi, ka otra pusīte pēkšņi sākusi rīkoties sev neraksturīgi, bieži ir aizkaitināts un ļauns bez iemesla? Šāda izturēšanās ir liecina, ka attiecības nav tik lieliskas, kā visu laiku šķitis, tāpēc ir vērts noskaidrot, kas notiek.

Interese par pretējo dzimumu


Foto: PantherMedia/Scanpix
Kad attiecības tuvojas noslēgumam, partnerim rodas interese par citām pretējā dzimuma pārstāvēm. Par šādu notikumu pavērsienu liecina tas, ka otrā pusīte pēkšņi sāk pastiprināti rūpēties par savu fizisko formu, ģērbjas labāk un vairāk apdomā, kā runā un izskatās. Šī ir attiecību beigu zīme, jo partneris vairs neinteresējas par tevi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!