Foto: PantherMedia/Scanpix
Nav noslēpums, ka sieviešu un vīriešu savstarpējās komunikācijas paradumi ir visai atšķirīgi, kā rezultātā bieži vien rodas nevajadzīgi pārpratumi un pat konflikti. Šai sakarā portāls "MSN Living" apkopojis ekspertu ieteikumus, noskaidrojot populārākās situācijas, kad ar vīrieti patiesi nav vērts censties sarunāties.

Viņš aizrautīgi vēro televīzijas reklāmu


Foto: PantherMedia/Scanpix
Reklāmu starplaiks, skatoties kādu televīzijas pārraidi, sievietēm šķiet ideāls brīdis īsai papļāpāšanai, savukārt vīriešus, kā izrādās, dinamiska reklāma var aizraut tikpat ļoti, cik spraiga filma. Tāpēc, ja redzi savu mīļoto vērojam reklāmu, kas pilnībā saista viņa uzmanību, nogaidi, līdz tā beigsies!

Brīdi pirms mīlēšanās


Foto: PantherMedia/Scanpix
Prātam noskaņojoties uz fizisku tuvību, sarunas, visticamāk, vairs nav prātā arī tev. Bet, gadījumā, ja kaut kas no tiesas šķiet pārrunāšanas vērts, atliec to uz vēlāku laiku, kad mīļotais tam varēs pievērsties pilnībā!

Pēc pārnākšanas mājās


Foto: PantherMedia/Scanpix
Pēc garas darba dienas vienīgais, ko vēlamies, ir kādu brīdi atpūsties, nedomājot ne par ko. Aiztaupi savam partnerim diskusiju par jauna trauku žāvētāja iegādi un ļauj stundu pabūt ar sevi, skatoties tālumā, televizora ekrānā vai vienkārši malkojot alu un atpūtinot prātu!

Viņš ir izsalcis un beidzot ticis pie maltītes


Foto: PantherMedia/Scanpix
Ja mīļotais ir izbadējies un ar prieku ķeras klāt tevis pagatavotajām vakariņām, ļauj viņam remdēt pirmo izsalkumu un tikai tad centies iesaistīt sarunā. Rezultātā tavs partneris būs krietni atsaucīgāks un runīgāks.

Nemitīga atkārtošanās


Foto: PantherMedia/Scanpix
Nav noslēpums, ka nereti sievietēm nākas teju miljons reizes atkārtot kādu lūgumu, līdz vīrietis beidzot reaģē. Ja arī tavam mīļotajam ir šāds niķis, pārstāj atkārtot lūgumu, kam nu, visticamāk, pievienojušās arī dusmas, un izskaidro, kā viņa rīcība liek tev justies. Vai arī pati nolīgsti profesionāli, kas beidzot salabos, piemēram pilošo krānu, un lūdz vīrietim par to samaksāt!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!