Foto: PantherMedia/Scanpix
Norisinoties FIFA Pasaules kausam futbolā, daiļā dzimuma pārstāvēm jārēķinās ar nelielām pārmaiņām mīļoto vīriešu ikdienā – mēneša garumā noteikts laiks likumsakarīgi tiks veltīts futbolam, otrajā plānā atstājot pārējās brīvā laika aktivitātes. Bet ko iesākt, ja pret televizoru tiek iemainīta arī mīlas dzīve? Atbildi sniedz "Daily Mail" aptaujātie eksperti.

Nesen veiktā pētījumā Lielbritānijā atklāts, ka 42 procenti vīriešu priekšroku dotu nevis seksam, bet svarīgam futbola mačam, kā arī mēģinātu mīlēšanos beigt pēc iespējas ātrāk, lai paspētu uz spēles sākumu.

Savukārt 37 procenti vīriešu piekristu mīlēties futbola spēles laikā, ja tuvumā būtu ieslēgts televizors, bet 27 procenti stiprā dzimuma pārstāvju par notiekošo futbola maču domātu arī seksa laikā.

Jāpiebilst, ka Pasaules kauss futbolā aktualizējis arī vēl kādu jautājumu, ko pāri attiecībās ne vienmēr uzdrošinās risināt atklāti – ko iesākt, ja mīlēšanos atsaka vīrietis?

Valda uzskats, ka sievietēm ir "tiesības" atteikt intīmu tuvību noguruma, sāpošas galvas, "īpašo dienu", slikta garastāvokļa un teju jebkāda cita iemesla dēļ, savukārt vīrieši ir "vienmēr gatavi" seksam jebkurā laikā un jebkurā vietā, un, ja sievietes tuvības meklējumi tomēr tiek noraidīti, vīrieša atteikums pilnīgi droši ir uzskatāms par neuzticības un krāpšanas vai attiecību krīzes pazīmi.

Patiesībā, kā informē attiecību eksperti, sievietēm pienācis laiks kļūt ievērojami saprotošākām – arī vīrieši mūsdienās pieaugošā stresa dēļ seksu krietni biežāk atliek uz vēlāku laiku, priekšroku dodot miegam vai nepabeigtiem darba pienākumiem un kvantitātes vietā izvēloties kvalitāti.

Tāpat vēlmi mīlēties var mazināt veselības problēmas, stress, negatīvas emocijas un raizes par finansēm, kā arī laika trūkums, kas, attiecīgi, rada vēlēšanos mīlas priekus pārcelt uz nosacīti ērtāku laiku, kurā tuvību izbaudīt pilnībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!