Foto: PantherMedia/Scanpix
Saskanīga un harmoniska seksuālā dzīve ir ikvienu veiksmīgu attiecību pamatā. Bet ko darīt, ja guļamistabā parādījušās līdz šim nepieredzētas problēmas, kas ietekmē ne tikai dzimumdzīves kvalitāti, bet arī tavu un partnera ikdienas noskaņojumu? Iepazīsties ar "Daily Mail" aptaujāto ekspertu padomiem izplatītāko mīlas dzīves problēmu risināšanai!

Jūs esat ieslīguši rutīnā

Ar mīlēšanos ir tāpat kā pārējām ikdienas nodarbēm – ātri vien iespējams ieslīgt ērtā rutīnā, tā laika gaitā zaudējot dzīves "asumu".

Šai sakarā eksperti iesaka sastādīt sarakstu ar 10 lietām, ko guļamistabā abi ar partneri vēlaties izbaudīt, kā arī apkopot 10 tās lietas, ko esat darījuši līdz šim un kas jums ir sniegušas vislielāko baudu.

Kad tas izdarīts, katrā tuvības reizē izmēģiniet vienu no jaunajām lietām, kas laika gaitā kļūs par jūsu jauno paradumu, atsvaidzinot mīlas dzīvi.

Šo "vingrinājumu" eksperti iesaka veikt reizi trīs līdz sešos mēnešos, tā izvairoties no garlaicības ienākšanas jūsu guļamistabā.

Tu vēlies romantisku, bet partneris – mežonīgu seksu (vai otrādi)

Kvalitatīva dzimumdzīve iekļauj rakstura ziņā atšķirīgu seksu, tomēr cīnīšanās par savu vēlmju apmierināšanu nebūt nav ieteicamākais variants.

Eksperti šai sakarā iesaka vadīties pēc izjūtām un censties neaizmirst par partneri, kā arī neuzspiest mīļotajam savu gaumi iecienītākā mīlēšanās rakstura piekopšanā.

Tu kautrējies, esot kaila

Ja neesi apmierināta ar savu ķermeni, pirmkārt, atceries, ka nav nekā tāda, ko tavs vīrietis nebūtu redzējis, otrkārt – parūpējies, lai apgaismojums ir tavs sabiedrotais.

Ķermenis krietni patīkamāk izskatīsies, ja gaisma nāks no apakšas – piemēram, uz grīdas un plauktiem novietotām svecēm.

Tāpat vērts investēt ērtos spilvenos – tie ne tikai atvieglos dažu pozu ieņemšanu, bet arī ļaus tev paslēpt, piemēram, liekos tauciņus uz vēdera, ar tiem neuzkrītoši aizklājot problēmzonas,

Ir atsalušas jūsu attiecības ārpus guļamistabas

Ja savstarpējais aizvainojums un strīdi ir laupījuši jūsu savstarpējo iekāri, eksperti iesaka izmēģināt vingrinājumu – viens partneris piecas minūtes runā par lietām, kas viņu konkrētajās attiecībās neapmierina, otram tikmēr nebilstot ne vārda, pēc tam savas izjūtas atklāj otrs. Šādi abiem attiecību dalībniekiem jāmainās, līdz ir uzklausītas abas puses un atrasti iespējamie situācijas risinājumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!