Foto: Shutterstock
Nav noslēpums, ka arvien vairāk jaunu sieviešu lūkojas pēc turīgiem un materiāli nodrošinātiem partneriem, kas spētu apgādāt sievieti ar luksus dzīvesveidu. Šai sakarā portālā jewsnews.co.il publicēta kādas sieviešu foruma dalībnieces vēstule un viņai sniegtā atbilde par jautājumu, kā atrast bagātu vīrieti un apprecēt viņu, kas izpelnījusies plašu interneta lietotāju uzmanību.

Būšu godīga, uzreiz ķeroties vērsim pie ragiem. Man ir 25 gadi, esmu skaista un ar labu gaumes un stila izjūtu. Meklēju savu nākamo vīru, kurš pelnītu ne mazāk par 500 tūkstošiem ASV dolāru gadā. Iespējams, uzskatīsiet, ka esmu pārlieku alkatīga, tomēr šobrīd Ņujorkā vidusmēra iedzīvotāju alga ir miljons ASV dolāru gadā, tāpēc manas vēlmes pat uzskatāmas par gana pieticīgām.

Vēlos jautāt tām foruma dalībniecēm, kuras ir precējušās ar finansiāli labi nodrošinātiem vīriešiem – kur tieši meklēt šos bagātniekus? Bagātākais vīrietis, ar ko esmu tikusies, pelnīja 250 tūkstošus gadā, un tas ir mans zemākais limits. Ar to nepietiek.

Lai atvieglotu savus meklējumus, uzdošu konkrētus jautājumus:

1. Kur sastapt labi pelnošus vecpuišus? (Bāri, restorāni, klubi, sporta zāles un to adreses?)

2. Kādai vecuma grupai man jāpievēršas visvairāk?

3. Kāpēc vairums sieviešu, kuras ir precējušās ar bagātiem
vīriem, ir viduvēja izskata? Esmu sastapusi daudz meiteņu, kuras ir ne visai pievilcīgas un garlaicīgas saskarsmē, tomēr piesaista turīgu vīriešu uzmanību.

4. Kā šie vīrieši izvēlas meitenes, ar kurām izklaidēties un ar kurām apprecēties? Mans mērķis ir laulība.

Gaidīšu atbildes,

miss Pievilcīgā.

***

Sveika, miss Pievilcīgā!

Tavu foruma ierakstu izlasīju ar patiesu interesi. Pieņemu, ir ļoti daudz sieviešu ar līdzīgām vēlmēm, kādas esi uzskaitījusi tu, tāpēc, lūdzu, ļauj man analizēt tavu situāciju no ekonomiskā aspekta.

Vērtējot laulību ar tevi kā darījumu, tas būtu finansiāli neizdevīgs, jo tu vēlies dot skaistumu apmaiņā pret naudu, bet zināms, ka skaistums nav mūžīgs.

Respektīvi, ar gadiem es pelnītu arvien vairāk, bet tu kļūtu vecāka un nepievilcīgāka, kā rezultātā es zaudētu "preci", par ko esmu samaksājis, tās vērtībai saglabājoties vien nākamos 10 gadus.

Atceries, ka ikviens, kurš gadā pelna vismaz 500 tūkstošus ASV dolāru, ir gana gudrs, lai saprastu, ka manis aprakstītais darījums ir neizdevīgs. Rezultātā turīgie vīrieši izvēlēsies ar tevi tikties, bet ne precēties. 

Padoms, ko varu tev sniegt, ir aizmirst meklēt bagātu muļķi, ar kuru apprecēties, bet gan izdomāt, kā pašai nopelnīt 500 tūkstošus ASV dolāru gadā, tā nodrošinot savu vēlmi pēc turīgas dzīves!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!