Foto: Shutterstock
Ne mazums sieviešu nemaz neslēpj savu sapni - nomedīt bagātu, iespējams, arī slavenu un dāsnu vīrieti. Šeit ar ārējiem skaistuma dotumiem var arī nepietikt. Ir jāzina labākās vietas, kurp doties "medībās", vēstī interneta resursi.
1. Apmeklē dārgu fitnesa centru

Savelc jostu ciešāk un atrodi iespēju nopirkt dārga fitnesa kluba abonementu pāris mēnešiem. Tā ir lieliska vieta, kur iepazīties ar turīgiem vīriešiem. Viņi ir nopelnījuši daudz naudas un tagad vēlas to tērēt sava izskata uzlabošanai.

2. Iepazīsties sastrēgumā

Padomdevēji apgalvo, ka te nu ir lieliskas iespējas. Skaties uz labo un uz kreiso pusi - visur mašīnu jūra! Izvēlies respektablāku auto zīmolu, nolaid logu un sāc rīkoties. Tēma starta sarunai arī garantēta - "ak, šie sastrēgumi...!"

3. Labdarības pasākumi

Kas gan apmeklē labdarības pasākumus, ja ne paši labdari - dāsnie sponsori. Ja reiz viņš ir ziedojis līdzekļus vientuļu un klaiņojošu kāmju patversmes izveidošanai, kāpēc viņam nedot siltumu un pajumti arī kādai murrājošai kaķenītei?

4. Elites klubu apmeklēšana

Reizēm šie klubi mēdz būt arī slēgti cilvēkiem no malas, taču tad vienmēr ir iespējams meklēt kādu, kas var noorganizēt iekļūšanu kārotajā iestādījumā. Ja tas neizdodas, vienmēr var mēģināt iekārtoties šādā klubā kaut vai par viesmīli. Tā ir darījušas daudzas Holivudas zvaigžņu sievas. Un ne bez rezultāta.

5. Simulē neveiksmi uz ceļa

Uz ceļa, kas ved uz elitāro pilsētas bagātnieku rajonu, imitē negadījumu. Jādomā, ka turīgs un saprātīgs vīrietis būs gatavs apstāties un palīdzēt dāmai. Uzmanies, ka bagātnieka vietā nepietur opelis, kura piepelnīties kārais šoferonkulītis būs gatavs "par cēnerīti nolikt riepu īstajā vietā".

6. Noskati un izseko

Ja bagātnieka medībām pieej pavisam nopietni, tad ir jāizvēlas nopietna taktika. Izpēti "upura" intereses un pārvietošanās maršrutus. Un tad jau jārīkojas radoši. Vīrieša priekšā var strauji paslīdēt un nokrist, var izkrist somiņa ar visu tās saturu, var uznākt ģībonis un kas tikai viss vēl var nenotikt...

7. Preses konferences un svarīgi pasākumi

Daudz trokšņa, daudz preses, daudz cilvēku. Protams, ka arī šādās vietās parasti apgrozās svarīgi un iekārojami objekti. Tikai kāzuss - viņi diezgan bieži ierodas uz pavisam īsu mirkli, izdara, kas jāizdara, un prom ir. Tāpēc tev būs tikai aptuveni trīsdesmit minūtes līdz stunda laika, lai ieinteresētu viņu.

8. Atpūtas nami.

Šitas, protams, nav maz budžeta variants, bet ir vērts pamēģināt. Tepat netālu ap galvaspilsētu ir daudz interesantu vietu, kurp ieelpot svaigu gaisu brauc daudzi turīgi cilvēki...

Taču, rīkojot bagātnieku medības, der atcerēties - visticamāk, pasaku par Pelnrušķīti un viņai līdzīgajām, ir izdomājušas sievietes ar smagu likteni. Droši vien - lai mierinātu sevi. Bagāti prinči dod priekšroku bagātām princesēm. Gan sendienās, gan mūsdienās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!