Foto: Shutterstock
"Protams, es neesmu attiecību eksperts. Tomēr pēc šķiršanās, 16 gadu ilgas laulības izjukšanas un sievietes, ko mīlēju, zaudēšanas es vēlos dalīties lietās, ko nožēloju un ko gribētu mainīt, ja vien spētu..."

Šādi savu "atzīšanās vēstuli" portālam vamshare.com iesāka kāds vīrietis, kurš pēc 16 laulībā nodzīvotiem gadiem tomēr piedzīvoja tās izjukšanu.

Turpinājumā tās autora ieteikumi citiem vīriešiem, kā novērst mīlestības izzušanu un attiecību sairšanu. Dalies ar tiem arī ar savu mīļoto!

Nepārstājiet flirtēt un iet uz randiņiem

Nekad neuztver savu sievieti kā pašsaprotamu lielumu tavā dzīvē. Kad jūs precējāties, tu solījies sargāt un lolot viņu un viņa izvēlējies tieši tevi. Novērtē to un nekad nekļūsti slinks savā mīlestībā!

Sargā paša sirdi un jūtas

Gluži tāpat kā tu solījies sargāt viņas sirdi, tev jārūpējas arī par savu dvēseli. Esi atvērts pasaulei, tomēr glabā sirdī vietu, kurā atļauj ienākt vien savai mīļotajai. Turklāt negaidi, kad viņa pie šīm "durvīm" klauvēs, aicini viņu ienākt pats!

Iemīlies atkal un atkal

Protams, ka, gadiem ejot, tu mainīsies. Tomēr atceries, ka viņai šīs izmaiņas, ja tās būs negatīvas, var likt no tevis novērsties un dāvāt savu sirdi un pieķeršanos kādam citam, kurš vienkārši izturas labāk, ir uzmanīgāks, vairāk liek justies viņai kā sievietei. Nepieļauj to un iemīlies atkal un atkal, atklājot viņai savas jūtas!

Vienmēr saskati tikai labo

Koncentrējies tikai uz labo viņā, jo tad tas, ko cenšamies saskatīt, arī parādīsies biežāk. Nebaidies teikt, ka esi laimīgākais vīrietis uz Zemes, jo viņa ir tava sieviete, un viņa patiešām tev liks justies kā laimīgākajam vīrietim Zemes virsū.

Tavs pienākums nav viņu mainīt vai uzlabot

Tavs uzdevums ir viņu mīlēt, neraugoties uz sliktajām īpašībām un necenšoties viņu mainīt, tās iznīdējot. Mīli viņu jebkādu!

Uzņemies atbildību

Tavas sievas uzdevums nav darīt tevi laimīgu – šī sajūta tev dzīvē jāatrod pašam. Tieši tāpat viņa nav vainīga pie negatīvajām emocijām, ko jūti. Mēs katrs esam savu sajūtu saimnieks.

Nekad nevaino viņu savās dusmās

Nekad nedusmojies un nevaino mīļoto, ja viņa tev likusi justies slikti un it kā ir izprovocējusi tevi. Patiesībā viņai ir izdevies aizskart kaut ko, kas tev pašam sevī nepatīk. Tiec ar to galā un mīli savu sievieti vēl vairāk par to, ka viņa tevi uz to pamudinājusi!

Ļauj viņai vienkārši būt

Neuzmācies ar padomiem un nosodīšanu, kad viņu māc skumjas. Tā vietā esi līdzās, sniedz atbalstu un, ja nepieciešams, ļauj viņai izraudāties uz tava pleca. Būšana līdzās ir ļoti, ļoti svarīga.

Nebaidies būt muļķis

Neuztver dzīvi tik nopietni! Smejies un liec smieties viņai! Smiekli dzīvi padara vienkāršāku. Arī neskaitāmās problēmas, ar ko saskaramies.

Izzini viņas dvēseli

Noskaidro, kādā mīlestības valodā viņa runā un kas tieši viņai liek justies novērtētai un mīlētai. Palūdz viņai uzrakstīt 10 lietas, kas viņu dara laimīgu un liek justies mīlētai, un iegaumē tās.

Esi ar viņu

Kad esi ar viņu kopā, pievērs viņai nedalītu uzmanību. Parūpējies par saviem pienākumiem, kas varētu novērst tavu uzmanību no viņas, kad pavadīsiet laiku vien divatā, pirms tuvības brīžiem. Viņai ir jājūt tava ieinteresētība!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!