Foto: PantherMedia/Scanpix
Lai gan laulības šķiršanu iemesli ir visai dažādi un reizēm pat neticami, vairumam šķirto vīru ir daudz kā kopīga. Šai sakarā portāls "Woman's Day" piedāvā populārāko laulības šķiršanas iemeslu apkopojumu, šķirto vīru pieredzes stāstus un padomus, kā no neveiksmes pasargāt savu laulību.

Vīrieši jūtas šokēti (70 procentos gadījumu laulības šķiršanu ierosina sievas)


Foto: PantherMedia/Scanpix
"Sievietes man stāsta, ka vīrieti brīdinājušas gadiem, bet bijušie vīri satraukti atbild, ka nav šiem draudiem noticējuši," populārāko šķiršanās ainu ieskicē laulību konsultante un psihoterapeite Mišela Krosbija.

Lai izvairītos no līdzīgas kļūdas, ik reizi, kad jūties slikti partnera rīcības dēļ, izskaidro viņam, kā vīrs tev liek justies, tā informējot par savām izjūtām un to iespējamām sekām.

Modernās tehnoloģijas iznīcina savstarpējo saikni


Foto: PantherMedia/Scanpix
Ja agrāk cilvēki satraucās par reāla kontakta trūkumu, komunicējot nevis aci pret aci, bet sazvanoties, tagad sazvanīšanos ir nomainījusi e-pasta, īsziņu un Skype lietošana, kas ir vēl bezpersoniskāka.

Ja arī tavs partneris ir aizrāvies ar jaunāko tehnoloģiju sniegtajām komunikācijas iespējām, atgriez viņu dzīvē, atsakoties no īsziņām un ieviešot sazvanīšanos dienas gaitā.

Eksperti uzsver, ka mīļotā cilvēka balss nedzirdēšana veicina savstarpēju attālināšanos, tāpēc informē vīrieti, ka vēlies dzirdēt viņa balsi, savukārt, kad esat divatā, izslēdzat visas ierīces, kas novērš jūsu uzmanību!

Randiņi ir palikuši tālā pagātnē


Foto: PantherMedia/Scanpix
Nereti pāri pēc kāzām pārtrauc iet uz randiņiem, aprobežojoties ar mājas dzīvi. Tieši šis ir izplatītākais attiecību izjukšanas iemesls, jo viens otru sākam uztvert kā pašsaprotamu, brīdina eksperti.

Nežēlojiet laiku un resursus, lai periodiski uzpostos un apmeklētu kādu saviesīgu vakaru, dotos uz randiņu un veltītu visu savu uzmanību tikai viens otram - šis tik vienkāršais paņēmiens ļaus uzturēt dzirksteli attiecībās un atgādinās, kādā cilvēkā jūs reiz iemīlējāties!

Sajūta „Mana sieva un es aizgājām katrs uz savu pusi”


Foto: PantherMedia/Scanpix
Ja esat apprecējusies agrā jaunībā, nav brīnums, ka laika gaitā maināties, kļūstat pieaugušāki un izvērtējat savas prioritātes. Nereti šķirtie vīri stāsta, ka viņus, gadiem ejot, ieinteresējušas jaunas nodarbes, bet sievas savu dzīves modeli nav mainījušas, nepilnveidojot personību.

Ja tavs vīrietis uzsācis jaunu vaļasprieku, piebiedrojies viņam, kā arī iesaisti savos hobijos partneri!

 Jūsu gaume ne vienmēr sakritīs, bet ir svarīgi būt lietas kursā par nodarbēm, kas iepriecina un aizrauj mīļoto cilvēku.

Komplimentu bads un ilgas pēc atzinības


Foto: PantherMedia/Scanpix
Ļoti daudzi šķirtie vīri atzinuši, ka gadiem ilgi nav dzirdējuši komplimentus, ko viņiem veltī mīļotā sieviete.

Lai no tā izvairītos, laiku pa laikam paslavē viņa izskatu, izdomu un personību! Atceries, ka arī stiprajam dzimumam ir vajadzīga patiesa tuvinieku atzinība un uzskatāms apliecinājums tavai mīlestībai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!