Foto: PantherMedia/Scanpix
Neraugoties uz prieku par stabilitāti un saistīšanos ar savu mīļoto sievieti, ilgākā laulības dzīvē esošos vīriešus nereti piemeklē nostaļģija par jaunības dienām. Turpinājumā portāla "Woman's Day" apkopotās septiņas lietas, kas vīriešiem pietrūkst no dzīves pirms precībām.

Neuztraukšanās par savu apģērbu

Ja tava mīļotā vīrieša neparastā izpratne par gaumi tevi mulsina vai liek justies neērti, tad tā galvenokārt ir tava problēma, uzskata speciālisti. Tā vietā, lai kritizētu vīrieti par kārtējo apģērbu kombināciju, kas tavai iekšējai modes policistei liek uzmesties zosādai, piedāvā vīrietim savas idejas komplimentu veidā par apģērbiem, kuros viņš, tavuprāt, izskatās pieklājīgi.

Sieviete, kas kāri tver katru viņa vārdu

Ikviens cilvēks jūtas svarīgs, ja atrodas sabiedrībā, kura pievērš viņam uzmanību, ieklausoties teiktajā. Tiesa, vīra stāsti par jaunības varoņdarbiem var nešķist aizraujoši pēc divdesmitās to noklausīšanās reizes, tomēr, pārtraucot vīru pusvārdā, tu vari veicināt viņa noslēgšanos.

Lai no tā izvairītos un liktu mīļotajam cilvēkam justies īpašam, paciet pāris minūšu garo gremdēšanos atmiņās, izrādot nelielu aizrautību, lai vēlāk izjautātu viņu par dienas notikumiem, tā uzzinot jaunāku informāciju.

Nevīžība

Vīriešiem, atrodoties ilgstošā laulībā, pietrūkst brīvības izmētāt savas mantas, kur pagadās, par to nesaņemot pārmetošus skatienus no sievas, stāsta speciālisti. Atceries, ka, rājot savu partneri par nevīžību, tu kļūsti nevis par viņa mīļoto sievieti un sabiedroto, bet gan māti!

Lai no tā izvairītos, ievies savās mājās vietu, kur vīrieša nevīžības gars var izpausties visā tā krāšņumā, kā arī vienojaties par mājas darbiem un to sadalījumu, lai tev nenāktos nemitīgi uzkopt.

Gulta, kurā gulēt vienam pašam

Vīriešiem tīk izplest savu augumu, aizņemot tik daudz vietas, cik vien iespējams, tomēr tas nav saistīts ar nevērību pret savu partneri. Lai sniegtu savam mīļotajam iespēju gulēt viņam ērtā pozā, apsveriet lielāka izmēra gultas iegādi, kā arī parūpējieties, lai sega būtu vismaz par izmēru lielāka nekā matracis, lai izvairītos no nemitīgas tās savstarpējas noņemšanas!

Problēmu noklusēšana

Vīrieši uzskata, ka viņu uzdevums ir rasti atrisinājumu ikvienai problēmai, tādēļ ļauj viņam mirkli apdomāties vienatnē, pirms uzbrūc ar jautājumiem par viņa raižu iemesliem. Tāpat speciālisti iesaka ņemt vērā, ka, sarunājoties par vīrieša problēmām, jāizrāda iejūtība, nevis jāpiedāvā savi varianti problēmas risināšanai.

Ieteicamākais komunikācijas modelis šādās situācijās, pēc ekspertu domām, ir ļaut vīrietim pasēdēt klusumā, pārdomājot notikušo un darīt zināmu, ka esi gatava klausīties un sniegt atbalstu, kad viņš būs gatavs par notikušo runāt.

Mammas beznosacījuma mīlestība

Ja vīrietim laiku pa laikam pietrūkst savas mātes, tā ir laba zīme, jo liecina, ka attiecībās neesi uzņēmusies viņa audzinātājas lomu, skaidro speciālisti. Atceries, ka tavs uzdevums nav ar viņu sacensties, un iedrošini savu mīļoto uzturēt veselīgas attiecības ar māti, laiku pa laikam viņu apciemojot vai tiekoties vien divatā.

Tāpat attiecību eksperti iesaka uzturēt draudzīgus kontaktus ar savu vīra māti, respektējot viņas viedokli, kā arī, ja vajadzīgs, piekāpjoties pat tad, ja esi pārliecināta, ka taisnība ir tavā pusē.

Atklāta citu sieviešu nopētīšana

Vīrieši pasauli uztver vizuāli, tāpēc atteikšanās no ātras pievilcīgas sievietes nopētīšanas ir samērā grūts uzdevums. Bet, ja par to pukojies vai noskumsti ik reizi, kad vīrietis palūkojas uz citu sievieti, tavs partneris var just nevajadzīgu vainas apziņu.

Atceries, ka vīriešiem patīk skaistums ikvienā tā izpausmē, tomēr tieši tu esi sava partnera īstā, vienīgā un pievilcīgākā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!