Foto: AFP/Scanpix
Ne reizi vien dzirdēti dažādi sievietes un vīriešus raksturojoši apgalvojumi. Piemēram, sievietes pasauli uztver verbāli, savukārt vīrieši – vizuāli. sievietes ir analītiķes, bet vīrieši – impulsīvas rīcības piekritēji, un, visbeidzot, sievietes ir no Venēras, bet vīrieši – no Marsa.

Krasi pretējie raksturojumi attiecīgi liecina par ievērojamām atšķirībām ne tikai pasaules uztverē, bet arī jūtu demonstrēšanas veidā sieviešu un vīriešu starpā.

Kamēr sieviete apmierināti smaida, no vīrieša dzirdot atzīšanos mīlestībā, viņam šie trīs maģiskie vārdi patiesībā nemaz tik daudz nenozīmē, pauž resurss "Woman's Day".

Turpinājumā desmit ieteikumi, kā demonstrēt savas jūtas vīrietim krietni efektīvākā manierē.

Noliec malā "romantikas slepkavas"


Foto: AP/Scanpix

Kad vīrietis kopīgo vakariņu laikā redz tevi pārbaudām jaunāko e-pastu savā telefonā, viņa smadzenes šo brīdi fiksē, raksturojot tevi kā nevērīgu un un tādu, kas viņu nenovērtē. Rezultātā tavs mīļotais jutīsies nesvarīgs un lieks.

Tas notiek tāpēc, ka vīriešu smadzenes ir ieprogrammētas darīt vienu konkrētu lietu, nereaģējot uz apkārtējiem stimuliem.

Tādēļ, neraugoties uz savām lieliskajām "multitaskinga" spējām vienlaicīgi darīt vairākus darbus, nezaudējot to kvalitāti, labāk pievērsies tikai un vienīgi savam partnerim konkrētajā situācijā. Tādējādi vīrietis jutīsies mīlēts un cienīts, saprotot, ka jūsu attiecības ir tava prioritāte.

Mīlestība joprojām iet caur vēderu


Foto: PantherMedia/Scanpix

Vecais teiciens par ceļu uz vīrieša sirdi caur viņa vēderu savu aktualitāti nav zaudējis arī mūsdienās. Tas, ka zini tādu sīkumu kā viņa mīļāko ēdienu un pagatavo to bez īpaša lūguma, teicami demonstrēs tavas jūtas pret mīļoto, liekot viņa justies novērtētam.

Tāpat ņem vērā, ka tieši tās attiecības, kurās pāris viens par otru zina arī smalkākās detaļas, ir visilgākās un vislaimīgākās, tādēļ izzini sava mīļotā gaumi un uzskatus, cik vien iespējams!

Sarkanās kleitas maģija


Foto: Shutterstock

Pucēšanās un sievietes rūpes par sevi vīrietim liek saprast, ka centies izskatīties labi ne tikai sevis, bet arī viņa dēļ, īpaši tad, ja kopā esat jau ilgu laiku.

Atceries, ka vīrieši pasauli uztver vizuāli, un, redzot tevi kleitā, ko viņš ir īpaši iecienījis, tavs partneris to iztulkos kā tavu vēlēšanos viņam patikt, jutīsies iekārots.

Starp citu, pētnieki ir noskaidrojuši, ka sievietes sarkanās kleitās ir īsts afrodīzijs vīriešiem. Varbūt vērts vēlreiz pārbaudīt tā iedarbību?

Rūpējies par sevi!


Foto: Shutterstock

Izvairīšanās no stresa, veselīgs uzturs un fiziskās aktivitātes vai smēķēšanas atmešana ir lielisks veids, kā uzlabot ne tikai savu veselību un izskatu, bet arī parādīt savam vīrietim, ka viņu mīli un uztraucies par viņu.

Vīrietis, redzot tavas rūpes par sevi, tās iztulkos kā ziņu: "Es daru visu, lai būtu vesela un dzīvotu pēc iespējas ilgāk, tā paglābjot tevi no sērošanas un vientuļām vecumdienām."

Ak, komplimentu saldais spēks!


Foto: PantherMedia/Scanpix

Kopš gadsimtiem senas pagātnes vīriešiem nācies cīnīties par sieviešu uzmanību, izrādot ikvienu vīrišķības ieroci, lai kļūtu par iecerētās sievietes varoni un apsteigtu potenciālos konkurentus.Ļauj savam mīļotajam tā justies arī mūsdienās, piešķirot viņam ģimenes apgādnieka, problēmu risinātāja, prasmīga meistara un lieliska mīlnieka lomu! Ļauj viņam būt tavam bruņiniekam spoži mirdzošās bruņās!

Slavē savu vīrieti par sienā iedzītu naglu vai salabotu ūdens krānu, neskopojies ar komplimentiem par viņa spēku. Viņš jutīsies novērtēts un lepns, ka tu esi izvēlējusies tieši viņu, nevis kādu no daudzajiem puišiem tev apkārt.

Videospēles un aliņš


Foto: Shutterstock

Sievietes labprāt runā par savām jūtām, norādot, ka viņām reizēm nepieciešams pabūt arī vienatnē, savukārt vīrieši baidās šīs izjūtas paust skaļi. Tāpēc aiztaupi viņam šīs mokas un negaidīti ierosini gaidāmās brīvdienas pavadīt ar draugiem, spēlējot video spēles, labojot automašīnu vai vienkārši slinkojot, kamēr pati apciemosi vecākus.

Tādējādi tu savam mīļotajam izrādīsi atbalstu un sniegsi brīvības sajūtu, kas nepieciešama katram no mums, un, atgriežoties mājās, sastapsi to laimīgo un bezrūpīgo puisi, kurā iemīlējies.

Jautā pēc padoma!


Foto: PantherMedia/Scanpix

Tavs vīrietis grib būt nozīmīga tavas pasaules daļa. Tāpat viņš vēlas būt cilvēks, pie kura vērsies nepatikšanu gadījumā, kā arī visu tavu problēmu atrisinātājs. Tāpēc pirms svarīgu lēmumu pieņemšanas apspriedies ar viņu, tā parādot, ka novērtē un uzticies viņa viedoklim!

Tas stiprinās jūsu attiecības, parādot, ka paļaujies uz savu partneri ne tikai sadzīviskas dabas jautājumos. Atceries, ka savstarpējā atkarība un vajadzību apmierināšana iet roku rokā ar mīlestību!

Sīkumi, sīkumiņi


Foto: PantherMedia/Scanpix

Nereti caur dzīvi steidzamies, palaižot garām nozīmīgus mirkļus apkārtējo ikdienā, kā arī aizmirstot pateikties par svarīgām lietām, pieņemot otra palīdzību kā pašsaprotamu.

Tomēr apkārtējie cilvēki priecājas par to, ka viņus novērtē, tāpēc nākamreiz, kad tavs vīrs būs bez teikšanas aizvedis bērnus uz skolu vai izmetis atkritumu maisu, izrādi savu pateicību un paslavē viņu!

Tas stiprinās ne tikai jūsu attiecības un savstarpējo tuvību, bet modinās viņā vēlmi tevi šādi iepriecināt biežāk.

Ilgs apskāviens


Foto: PantherMedia/Scanpix

Sievietes galvenokārt komunicē verbāli, savukārt vīriešiem ļoti izteikta ir arī kinētiskā pasaules uztvere. Tāpēc paviršas atvadu bučas un apķeršanas vietā sniedz savam mīļotajam ilgu apskāvienu un maigus glāstus!

Apskāviens ilgst aptuveni septiņas sekundes, un tā laikā jūs ne tikai jutīsiet savstarpējo tuvību, bet arī apmainīsities kopīgajām enerģijām, vēsta "Woman’s Day".

.

Pusdienlaika mīlas prieki


Foto: RIA Novosti/Scanpix

Protams, nesteidzīga mīlēšanās ir patīkama, tomēr arī pāris minūšu ilgs sekss var darīt brīnumus. Kamēr sievietes mīlestības un piederības sajūtu gūst, paaugstinoties oksitocīna līmenim, kas parasti notiek pēc mīlēšanās, vienam otru glāstot un apskaujot, vīrieši to sajūt, paaugstinoties dopamīna līmenim. Tas izdalās mīlēšanās laikā un stimulē garīgā apmierinājuma un atalgojuma centrus smadzenēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!