Foto: PantherMedia/Scanpix
Attiecībās ir ne mazums jūtīgu jautājumu, kuru pārrunāšana jāveic īpaši uzmanīgi. Dažus no tiem apkopojis arī portāls realbuzz.com, piedāvājot piecas lietas, ko mīļotajam cilvēkam aizliegts teikt.

Jā, to teica/darīja arī mans bijušais!


Foto: PantherMedia/Scanpix
Pat tad, ja savam mīļotajam vēlies izteikt komplimentu, nekādā gadījumā nepiemini savu bijušo partneri un, vēl jo vairāk, nepielīdzini viņu vai kādu viņa rīcību tagadējam vīrietim! Bijušie mīlnieki ir tabu tēma ikvienās attiecībās, tāpēc nākošreiz, kad piedzīvo déjà vu sajūtu, turi mēli aiz zobiem, nevis izmanto to kā ieganstu, lai izlūgtos pēdu masāžu, uzsverot, ka agrāk to baudīji regulāri!

Vai tev nešķiet, ka (šeit ievieto kāda vīrieša vārdu) ir samērā pievilcīgs?


Foto: PantherMedia/Scanpix
Līdzīgi, kā tev nepatīk klausīties vīrieša jūsmošanā par pievilcīgām sievietēm, arī stiprais dzimums nelabprāt klausās citiem vīriešiem veltītos komplimentos.

Lai izvairītos no liekiem konfliktiem, simpātisku garāmgājēju, viesmīļu vai kaimiņu apspriešanu atstāj sarunām ar draudzenēm, kuras tevi sapratīs krietni labāk!

Vai varam pasteidzināt mīlēšanos? Gribu paspēt uz seriālu, kas sākas vēlāk


Foto: PantherMedia/Scanpix
Ja savu mīlas dzīvi organizēsi pēc TV programmas, visdrīzāk pēc kāda laika to pazaudēsi vispār. Spontāna tuvība patīk gan vīriešiem, gan sievietēm, turklāt tā ļauj saglabāt dzirksteli attiecībās, tādēļ atliec seriālu skatīšanos uz vēlāku laiku, baudot mīlēšanos, kas ir krietni aizraujošāka par tavu iecienīto varoņu izdomāto ikdienu.

Man viss ir kārtībā (lai gan tā nebūt nav)


Foto: PantherMedia/Scanpix
Savas neapmierinātības noklusēšana ir klasisks pasīvi agresīvās uzvedības piemērs. Nav noslēpums, ka tā ne tikai neveicina situācijas atrisināšanos, bet vēl vairāk uzkurina briestošo konfliktu. Lai no tā izvairītos, nekautrējies runāt ar attiecību partneri par savām sajūtām, emocijas atklājot pēc iespējas ātrāk!

Tev šķiet, ka ir gudri to ēst?


Foto: PantherMedia/Scanpix
Pat tad, ja mīļotais cilvēks ir krietni pieņemies svarā, aizrādīšana par virtuļa ēšanu, kas tūlīt, tūlīt pazudīs viņa mutē, ir netaktiska un neveicinās situācijas uzlabošanos. Visdrīzāk tavs attiecību partneris apvainosies, iedzīvojoties arī mazvērtības kompleksos, kas gan nenozīmē pareizo motivāciju svara zaudēšanai.

Lai mudinātu mīļoto sākt ieturēt diētu un vairāk kustēties, rādi viņam piemēru ar savu rīcību, kā arī piedāvā kopīgi sportot un ieviest veselīgus ēšanas paradumus!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!