Foto: PantherMedia/Scanpix
Gaume katram ir atšķirīga, tomēr vairums vīriešu, piedaloties interneta aptaujā, norādījuši visai līdzīgus parametrus, kas, viņuprāt, sievieti padara nepievilcīgu. Populārākie no tiem apkopoti portālā lovepanky.com.

Pārāk daudz kosmētikas

Neuzkrītošs grims vairumam vīriešu patīk, tomēr visi kā viens norādījuši, ka labāk lai kosmētikas ir par maz nekā par daudz. Akcentē savas sejas skaistumu, prasmīgi izceļot labāko, nevis slēpies zem biezas maskas kārtas.

Nepatīkams ķermeņa aromāts

Pat, ja ar vīrieti tiecies pēc garas darba dienas, neļauj sev uz randiņu doties bez atsvaidzināšanās vai sasvīdušā apģērbā. Sviedru smaku, ko vīrietis jutīs no tevis plūstam, neglābs ne burvīga personība, ne skaistas acis.

Matiņi uz sejas

Pārāk daudz apmatojuma uz sievietes ķermeņa atraidīs pat jaukāko vīrieti. Bet, ja tie kupli rotā arī tavu virslūpu vai nekoriģēto vietu starp uzacīm, garantija dubultam fiasko ir pilnīgi droša.

Nekopti mati un nagi

Vīrieši var nepamanīt ļoti daudz lietu tavā izskatā, bet, sadodoties rokās, viņš vienmēr pievērsīs uzmanību taviem nagiem. Tāpat arī taviem matiem jābūt tīriem, koptiem un, vēlams, smaržīgiem.

Orālā higiēna

Ja tava elpa nav svaiga, bet zobi ārsta kabinetu nav redzējuši gadiem, neceri, ka tavs smaids viņu savaldzinās. Rūpējies, lai kabatā vienmēr būtu košļājamās gumijas paciņa, un regulāri apmeklē zobārstu.

Lieli tetovējumi

Kā izrādās, vīriešiem pie sirds neiet arī apjomīgi tetovējumi. Ja tie ir mazi un diskrētās vietās, viss kārtībā, bet pamanāmi un koši ķermeņa rotājumi vairumam stiprā dzimuma pārstāvju šķiet vulgāri.

Dīvains apģērbs

Vīriešiem nepatīk atrasties sabiedrībā ar sievietēm, kuru apģērbs viņus mulsina. Centies izvairīties no neparastām un bezgaumīgām kombinācijām, kā arī nevalkā drēbes, kas tev ir par lielu vai par mazu.

Neveselīgs izskats

Vīrieši ir ģenētiski ieprogrammēti lūkoties pēc veselīgas mātītes, kura turpinās viņa dzimtu. Ja tava āda ir pelēka un sausa vai arī taukaina un izsitumiem klāta, centies to labot.

Nepieklājīgs runasveids

Lamāšanās un žargonismu lietošana ir viens no populārākajiem iemesliem, kāpēc vīrieši pēc pirmā randiņa vairs nezvana simpātiskai meitenei. Secinājumus izdari pati!

Nekā neatstāšana vīrieša fantāzijai

Ja randiņā būsi teju kā no mātes miesām nākusi un izrādīsi pārlieku entuziasmu, vai nu vīrietis jutīsies neērti un centīsies vakaru ātrāk beigt, vai arī pie pirmās izdevības mēģinās ievilkt tevi gultā, lai no rīta jau par to aizmirstu. Ja vēlies veidot nopietnas attiecības, neatklāj sevi uzreiz!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!