Foto: PantherMedia/Scanpix
Teju katra sieviete sava izskatā varētu nosaukt vismaz vienu lietu, ko viņa labprāt mainītu. Visbiežāk ar nelielo neapmierinātību sadzīvojam, tomēr atsevišķām daiļā dzimuma pārstāvēm tā rada krietni lielākus kompleksus, kas traucē gan ikdienā, gan attiecībās ar mīļoto cilvēku. Šai sakarā piedāvājam vietnē sparklepeople.com apkopotos padomus, kā, esot kailai, izskatīties un justies labāk.

Rūpējies par savu ādu


Foto: Shutterstock
Mirdzoša, maiga un gluda āda tavu izskatu ievērojami uzlabos, liekot skatienam novērsties no liekajiem kilogramiem. Rūpējies par ādas attīrīšanu no atmirušajām šūnām, kā arī apkaro celulītu un parūpējies par vieglu iedegumu, jūtoties pašpārliecināta arī apakšveļā un pat bez tās!

Izmanto pareizu apgaismojumu


Foto: Shutterstock
Ja vēlies izskatīties pievilcīgāk un padarīt neredzamākus sava ķermeņa defektus, neslēpies tumsā! Tā vietā iededz sveces vai nakts lampiņu, radot romantisku un siltu apgaismojumu.

Turi staltu muguru


Foto: Shutterstock
Stalta stāja un taisna mugura ne tikai liks izskatīties tev garākai un slaidākai, bet arī palielinās pašapziņu. Esi pārliecināta par sevi!

Izģērbies biežāk


Foto: Shutterstock
Jo biežāk būsi kaila, jo labāk jutīsies, novelkot drēbes mīļotā priekšā. Mīli sevi, jūties pašpārliecināta, un tavs partneris būs patīkami pārsteigts par savas seksīgās mīļotās sievišķību.

Izcel pozitīvo


Foto: PantherMedia/Scanpix
Iespējams, nelepojies ar perfektu figūru, bet tev noteikti ir kāda īpaši skaista ķermeņa daļa. Izcel acis, lūpas, matus vai krūtis, piesaistot skatienu saviem trumpjiem un novēršot uzmanību no nepilnībām.

Pārstāj uztraukties


Foto: PantherMedia/Scanpix
Iepriekš minētie padomi nesniegs nekādu labumu, ja jutīsies nepārliecināta un nemitīgi uztrauksies par sevi. Iemīli sevi un strādā pie savu trūkumu novēršanas - nomet svaru, veic vingrojumus tvirtākam dibenam, izvēlies piemērotu veļu un beidz sevi salīdzināt ar citām sievietēm vai, vēl ļaunāk, mākslīgi uzlabotajām skaistulēm uz žurnālu vākiem! Tu esi skaista, unikāla un atbildīga pati par savu labsajūtu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!