Foto: PantherMedia/Scanpix
Sievietes samērā daudz laika velta prātojumiem par dažādām savu attiecību šķautnēm, tomēr ne vienmēr aizdomājas, vai viņu rīcība intīmas tuvības laikā partneri apmierina pilnībā. Kā izrādās, ir samērā daudz lietu, kas vīriešus savu partneru uzvedībā mīlēšanās laikā burtiski šausmina, sievietēm to pat nenojaušot, vēstī portāls mensxp.com. Turpinājumā astoņas no tām.

Klusa gulēšana

Teju visi vīrieši atzīst, ka mīlēšanās ar sievieti, kura klusi guļ, neizrādot iniciatīvu, nesagādā pat vismazāko prieku. Ja arī tev piemīt šāds niķis, centies no tā atbrīvoties, izrādot kaut nelielu aktivitāti un ieinteresētību.

Košana un skrāpēšana

Protams, vīriešiem patīk sajust savas partneres apmierinātību, tomēr, ik reizi, pamatīgi liekot lietā zobus, vari riskēt viņā iedzīt bailes tev tuvoties nepatīkamo sajūtu dēļ.

Negaidīta pārdomāšana

Uzsākot skūpstīties un maigoties, savam mīļotajam radi pārliecību, ka tam sekos arī patīkams turpinājums. Bet, ja pēc abu izģērbšanās pēkšņi sāc skatīties televīziju, viņš šo lēmumu visdrīzāk nesapratīs un būs vīlies.

Paskatījās lejā un iesmējās

Ja esi paradusi šādi rīkoties, ņem vērā, ka savam vīrietim vari radīt patiesu psiholoģisku traumu, kas laika gaitā var sākt traucēt arī jūsu tuvībai un attiecībām kopumā.

Orgasma tēlošana

Lai cik ļoti sievietes ticētu, ka viņu tēlojums bijis nevainojams, vīrieši orgasma simulēšanu no īstas baudas prot atšķirt nekavējoties. Bez tam attiecībām, kurās nevalda uzticēšanās šai jomā, visdrīzāk nav nākotnes.

Nepārtraukta runāšana

Savstarpēja komunikācija attiecībās ir vitāli svarīga, tomēr, nododoties mīlas priekiem, atliec svarīgāko mājsaimniecības jautājumu pārrunāšanu uz vēlāku laiku.

Vai tas ir iekšā?

Kā vienbalsīgi atzinuši portāla aptaujātie vīrieši, šī ir pazemojošākā frāze, ko sieviete savam partnerim var veltīt. Tādēļ, ja nevēlies sagraut vīrieša pašapziņu, aizmirsti par to!

Atzīšana, ka vēlies ieņemt bērnu

Ja vien neesat ar partneri vienojušies par ģimenes pieauguma veidošanu, frāze, kas apstiprinās tavu vēlmi pēc mazuļa, būs ne vien biedējoša, bet arī egoistiska un vīrietī radīs vēlmi bēgt, neskatoties atpakaļ.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!