Foto: PantherMedia/Scanpix
Mēdz teikt, ka sievietes un vīrieši nāk no dažādām planētām. Nereti šim uzskatam pilnībā piekrītam, tomēr saprotam, ka bez vīriešiem mūsu dzīve būtu krietni vien garlaicīgāka. Šai sakarā piedāvājam portāla "Realbuzz" apkopotos padomus, kā nesabojāt attiecības ar savu partneri, jeb piecas muļķīgas kļūdas, kas var sagraut mīlestību.

Ilūzijas par kopdzīvi - pasaku

Nereti mēdzam tik ļoti sacerēties par kādu notikumu savā dzīvē, ka, sastopoties ar realitāti, kas neatbilst gaidītajam, piedzīvojam arī neizsakāmi smagu vilšanās sajūtu. Līdzīgi var būt arī ar attiecībām. 

Nebūvē gaisa pilis un neizsapņo notikumus pirms laika, nepārliecinoties, ka arī tavam vīrietim ir līdzīgs nākotnes redzējums. Tāpat ieteicams nemest plinti krūmos uzreiz pie pirmajām grūtībām. Tā vietā iemācies konstruktīvi risināt domstarpības un esi sava vīrieša labākais draugs, atbalsta plecs un mīļotā sieviete vienā personā.

Krāpšana

Mirkļa iespaidā vai rūpīgi slēpta, krāpšana teju vienmēr liek izjukt pat mīlošākajām attiecībām. Protams, sānsoļus var piedot, saistības atjaunojot, tomēr ne velti radies teiciens – saburzītu papīru par gludu nepadarīsi.

Pašai savas dzīves trūkums

Attiecībām dzīve jāpaspilgtina, nevis jābūt tās centrālajai asij. Ikvienam vīrietim patīk neatkarīgas un pašpietiekamas sievietes, kas attiecībās prot nezaudēt pašas savu identitāti.

Okšķerēšana

Ja okšķerē sava vīrieša telefona vai Facebook profilā, vari riskēt sabojāt jūsu savstarpējo uzticēšanos. Pieķerot tevi darbībā, viņš jutīsies vajāts un noniecināts, sastopoties ar tavām šaubām, kas var izrādīties pilnībā nepamatotas un liekas.

Cenšanās otru pāraudzināt

Lai cik muļķīgi tas nebūtu, dažas sievietes uzskata, ka vīriešus iespējams pāraudzināt, uzlūkojot viņus par sava veida "projektiem". Ja arī sevi pieskaiti pie šīm daiļā dzimuma pārstāvēm, ņem vērā, ka pieaugušu cilvēku visdrīzāk nespēsi izmainīt un tas, iespējams, nemaz nav vajadzīgs. Tu taču savu partneri iemīlēji tieši tādu, kāds viņš ir, vai ne?

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!