Foto: Shutterstock
Divu bērnu māte pēc 13 gadu ilgas sava vīra tuvošanās mēģinājumu noraidīšanas beidzot piedzīvojusi galvu reibinošu mīlēšanos, pirmo reizi dzīvē atklājot arī orgasma sniegtās sajūtas, vēstī "Daily Mail".

34 gadus vecā Fiona Potere un viņas vīrs dzīvoja tik vienmuļu mīlas dzīvi, ka tā pārim gandrīz maksājusi laulību. Tomēr pēc seksuālā terapeita apmeklēšanas pāra attiecības izdevies glābt.

Sieviete seksu uztvērusi kā "mājsaimniecības pienākumu", kas ir tik nepatīkams, ka veicams vien ar milzu piespiešanos un pienākuma sajūtu. Tā rezultātā pāris mīlējies vien trīs reizes gadā.

Jāpiebilst, ka Fiona, kura strādā nakts maiņas, regulāri arī jutusies tik nogurusi, ka likusi vīram sevi "netraucēt", krietni labprātāk dodoties pie miera un izguļoties nekā mīlējoties ar savu partneri.

"Es mīlu Ādamu. Vienkārši nezinu, kā lai to izrādu," atzinusies sieviete.

Savukārt Fionas vīrs, nespējot dzīvot šādās attiecībās, apsvēris šķiršanos.

"Reizēm viņa teica "Ne šonakt, mīļais!", tomēr visbiežāk gulēja man blakus ledus auksta un nekustīga, tā nokaujot jebkādu vēlmi sievai tuvoties.

Kādā dienā pateicu, ka vairs nespēju šādu dzīvi izturēt un vēlos šķirties. Nemitīgie atraidījumi mani bija izmocījuši," stāsta Ādams.

Konsultējoties ar seksuālo terapeitu, tika atklāts, ka Fionas nepatikas iemesls pret intīmu tuvību ir sarežģītie bērnības apstākļi un pusaudžu gadi, kuriem sieviete gājusi cauri, piedzīvojot neskaitāmas vilšanās.

"Mana māte un tēvs izšķīrās, kad man bija 11 gadu. Tēvs uzreiz dibināja jaunu ģimeni, mani pametot novārtā, savukārt māte mani audzināja stingri katoliskā garā, nemitīgi atkārtojot, ka sekss pirms laulībām ir grēks.

Rezultātā es 16 gados pārgulēju ar kādu puisi un paliku stāvoklī," atklāj sieviete, piebilstot, ka piedzīvojusi spontānos abortus, tiem atkārtojoties vairākas reizes, līdz 18 gados Fiona deva dzīvību savam dēlam Lūkam.

Tāpat sieviete piedzīvojusi vairākas neveiksmīgas attiecības, kas vēl vairāk rosinājušas viņas nepatiku pret seksu, liekot to uztvert kā mocības, nevis baudpilnu nodarbi. Viens no sievietes bijušajiem draugiem Fionai regulāri uzmācies, neņemot vērā viņas noskaņojuma trūkumu.

Nu, ar terapeita palīdzību Fiona savas izjūtas ir izpratusi un beidzot spēj mīlēties ar savu vīru, gūstot no tā bauda, nevis uztverot seksu par mokošu pienākumu. Arī pāra laulība ir izglābta, viņu attiecībām kļūstot krietni ciešākām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!