Foto: PantherMedia/Scanpix
Nereti sabiedrībā vērojams visai maldīgs priekšstats, kas pauž uzskatu – vīrieši grib seksu vienmēr un visur, kamēr sievietēm ir pieļaujama tuvības noraidīšana, aizbildinoties ar dažādiem apstākļiem. Ja arī tev ir līdzīgs viedoklis, atceries, ka arī vīrietis var būt noguris vai ar sāpošu galvu, kas gan nebūt nenozīmē iekāres trūkumu. Šai sakarā piedāvājam "Women's Health" apkopotos iemeslus, kas visbiežāk liek vīriešiem atteikties no seksa.

Gremošanas traucējumi

Ja paēstas sātīgas vakariņas, vīrietis, ļoti iespējams, nomokās ar gremošanas traucējumiem, piemēram, vēdera gāzēm. Šai sakarā vari priecāties, ka viņš tev aiztaupa visai nepatīkamus pārsteigumus mīlēšanās laikā, piedāvājot seksa vietā vienkārši noskatīties filmu, esot vienam otra apskāvienos.

Alkohols

Baidoties par savām spējām un nevēloties piedzīvot fiasko, vīrietis var atteikties no mīlēšanās, ja izdzerts par daudz alkohola. Turklāt – vienmēr taču būs rītdiena, kad viņa spēki un sajūtas būs atgriezušies!

Miega trūkums

Gara darba diena, gara darba nedēļa. Rezultātā jūtamies noguruši, un, lai cik pārsteidzoši tas tev, iespējams, arī nešķistu, arī vīrietim ir nepieciešams miegs un atpūta. Protams, doma par baudu un mīlēšanos šķiet lieliska, tomēr spēka nav un tas prasa tik daudz enerģijas.

Slikts noskaņojums

Nereti vīrieti no vēlmes mīlēties attur raizes. Tās var būt finansiālas problēmas vai nedienas darbā, kas liek viņam domāt par visu citu, izņemot tavu kailo augumu un glāstiem.

Sāpes

Kakls, mugura, celis. Sekss nav baudāms, ja tā laikā cīnies ar sāpēm, kas neļauj brīvi kustēties. Protams, vari mēģināt šo šķērsli apiet, uzņemoties iniciatīvu un ļaujot vīrietim vien baudīt notiekošo.

Higiēnas apsvērumi

Iespējams, viņš ir patiešām sasvīdis un nav paguvis nomazgāties. Arī tu taču nevēlies mīlēties, ja neesi noepilējusi kājas vai bikini zonu, vai ne?

Slinkums

Vīrietis zina, ka sievietei ir nepieciešams vairāk uzmanības un laika, lai sagatavotos seksam. Tomēr viņš ir tā noguris, un ir tāds slinkums uzsākt glāstu, skūpstu un neparastu pieskārienu maratonu, ka vīrietis labāk izvēlēsies atpūsties un uzkrāt spēkus, lai neradītu egoista priekšstatu par sevi.

Spēle ir sākusies

Futbols, basketbols, hokejs! Iespējams, ir sācies tiešām izšķirošs mačs, ko viņš ļoti, ļoti, ļoti vēlas noskatīties.

Problēmas darbā

Viņš ir sanervozējies un jūtas stresa pārņemts, domājot par darba problēmām. Šādā gadījumā labākais, ko vari darīt, ir pamasēt viņa sprandu, uzklausīt, ja vīrietis vēlas runāt un, izvērtējot situāciju, iespējams tomēr novērst viņa domas no darba, liekot aizmirsties tavos apskāvienos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!