Foto: Shutterstock
Šķiet, vēl nesen viss bija tik skaisti - jūs baudījāt viens otra sabiedrību, kopīgi pavadījāt it visus brīvos brīžus, bet nu tu arvien biežāk attopies viena un konkrētus paskaidrojumus vīrieša izvairīgajai uzvedībai tā arī neesi saņēmusi. Šai sakarā var noderēt lovepnaky.com apokopotās pazīmes, kas liecina, ka vīrietim ir nepieciešams laiks, ko pavadīt vienatnē.

Viņš pazūd no zemes virsas


Foto: PantherMedia/Scanpix

Ja vīrietis neatbild uz taviem telefona zvaniem un īsziņām, kā arī pirmais neierosina kopīgu laika pavadīšanu divatā, ir skaidrs, ka dotajā brīdī viņš vairāk par visu vēlas nozust. Šai ziņā stiprā dzimuma pārstāvji nereti ir apbrīnojami mīkstčaulīgi – tā vietā, lai jūs konkrēti izrunātos, viņam izejot uz atklātu sarunu, vīrietis labprātāk izvairīsies, nevis stāsies pretī tiešai konfrontēšanai.

Viņš dzīvo saskaņā ar saviem plāniem


Foto: Shutterstock

Ja vīrietis plāno savu ikdienu bez tevis, neraugoties par uz šķietami ilgu kopā būšanas periodu, ir skaidrs, ka viņam nepieciešams laiks, ko pavadīt vienatnē. Harmoniskās un mīlošās attiecībās šādas situācijas parasti nerodas – kopīga laika pavadīšana, izbaudot brīvos brīžus divatā, ir pašsaprotama.

Meli, noklusēšana un izlikšanās


Foto: PantherMedia/Scanpix

Viņam parādās negaidīti pienākumi, kas saistīti ar ģimeni, aizdomīgas darīšanas, kas liek palikt ilgāk darbā, arvien biežāk ieplānoti pasākumi vien draugu kompānijā… Lai kādi arī būtu viņa iemesli, viņš nevēlas ar tevi pavadīt laiku, taču drosmes to pateikt konkrēti diemžēl nepietiek. Tā nu tiek melots, noklusēta informācija, un vīrietis visiem spēkiem cenšas izlavierēt, neizprovocējot tiešu konfliktu.

Jūs arvien biežāk strīdaties


Foto: PantherMedia/Scanpix

Tevis teiktais un darītais arvien biežāk viņam krīt uz nerviem, lai gan agrāk, piemēram, tava dīvainā šķaudīšanas maniere viņu tieši saistīja un uzlaboja vīrieša noskaņojumu.

Ja jūsu attiecībās patiešām pienākusi šāda fāze, ir vērts apsvērt pauzes paņemšanu uz neilgu laiku, lai jūs abi saprastu, vai vēlaties attiecības turpināt.

Viņš arvien biežāk atceļ vai neierodas uz randiņu


Foto: Shutterstock

Protams, tas nenozīmē, ka esi viņam neinteresanta, taču, ja vīrietis regulāri šādi rīkojas, tā ir skaidra pazīme, ka viņam nepieciešams laiks, ko pavadīt vienatnē ar sevi. Izmanto to lietderīgi un velti brīvās nedēļas nogales vai darba dienu vakarus savas attīstības sekmēšanai!

Viņš nekad neierosina plānus pirmais


Foto: Shutterstock

Ja viņš nekad nepiedāvā pirmais doties uz kino, izbraukumā vai pavadīt kopā nedēļas nogali, ir skaidrs, ka vīrietis to nemaz nevēlas. Lai cik skumji tev tas arī nešķistu, vīrietis daudz labprātāk šo laiku pavadītu bez tevis, ja vien tu nebūtu piedāvājusi viņam savu sabiedrību.

Tu jūti emocionālu distanci


Foto: PantherMedia/Scanpix

Nav nozīmes tam, vai esat ilgstošās un nopietnās attiecībās vai tiekaties vien mēnesi – emocionālu distancēšanos no sevis sieviete sajutīs uzreiz. Ja viņš par to ir gatavs runāt, noskaidro, kādi ir vīrieša rīcības iemesli. Ja nē un tu esi gatava gaidīt, dod viņam laiku sevis sakārtošanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!