Foto: Shutterstock
Ikviena sieviete sev līdzās vēlas vīrieti, kurš viņu lutinātu un liktu justies mīlētai. Bet - ko iesākt, ja šis vīrietis jau ir aizņemts? Portāls lovepanky.com piedāvā septiņas atklāsmes, ko guvušas sievietes, kuras reiz bijušas ar vīrieti, apzinoties, ka viņām šī cilvēka dzīvē vienmēr būs otrā loma.

Mazais, netīrais noslēpums

Foto: Shutterstock

Kad sieviete kļūst par mīļāko, viņa vienmēr tiks turēta noslēpumā. Vai tas būtu puisis, kurš krāpj savu draudzeni, vai vīrs, kurš ir neuzticīgs sievai, tieši mīļākā būs tā, par kuras eksistenci pasaule nezinās. Slepeni randiņi, nozagts laiks tikšanās reizēm, zaglīgi telefona zvani un virkne citu "noteikumu", ko diktējis vīrietis un kam jāpakļaujas.

Vientulība

Foto: PantherMedia/Scanpix

Slepenas attiecības lielākoties nozīmē vientulībā pavadītus svētkus un nedēļas nogales. Tāpat arī mīļākās un vīrieša ikdienas tikšanās reizes ne vienmēr sniegs vajadzīgo dvēselisko piepildījumu – protams, ja vīrietis nevēlas ko vairāk par fiziskām attiecībām un garīgo tuvību nemeklē pats.

Sabiedrības nosodījums

Foto: Shutterstock

Kad slepenais mīlas sakars nāk gaismā, sabiedrības nosodījumu lielākoties saņem sieviete, nevis neuzticīgais vīrietis. Pārmetuma pilni skatieni, baumas un norobežošanās ir tikai šīs drāmas ziediņi.

Gaidīšanas spēle

Foto: PantherMedia/Scanpix

Ja vīrietī, ar ko tiecies kā viņa mīļākā, esi iemīlējusies, tad gaidīšana pēc viņa laika un uzmanības ir visai mokoša. Tomēr tu samierinies ar klusējošo telefonu un retajām tikšanās reizēm, jo pēc viņa sabiedrības esi burtiski izslāpusi.

Nepilna laika meitene

Foto: PantherMedia/Scanpix

Ja esi kļuvusi par "nepilna laika meiteni" vīrietim, visticamāk, pavisam drīz attapsies emocionālā ellē. Tu būsi tā, kura aizpildīs caurumus vīrieša īstajās attiecībās ar savu sievieti, sniedzot viņam to, ko sieva vai draudzene nespēj. Bet tai pat laikā jūsu starpā nebūs nekādu sarunu par kopīgu nākotni, tev arvien sāpīgāk apjaušot, ka šīs attiecības ir tikai vīrieša mirkļa iegriba.

Vainas apziņa

Foto: Shutterstock

Vairums sieviešu, kuras reiz bijušas mīļākās, atzinušas, ka vainas apziņas dēļ bezmiegā ir pavadītas neskaitāmas naktis, domājot par sievieti, kuru vīrietis krāpj, par viņu ģimeni, bērniem… Ja izvēlēsies būt otrā sieviete vīrieša dzīvē, kurš nemaz neplāno šķirties no esošās dzīvesbiedres, tev ar to jārēķinās.

Tu neesi prioritāte

Foto: PantherMedia/Scanpix

Pirmās attiecību nedēļas vienmēr ir lieliskas. Emocijas, kaisle, uzmanības apliecinājumi… Un tu, gluži nejauši, esi aizmirsusi, ka viņa dzīvē jau ir viena sieviete, kas to visu, iespējams, saņem arī ikdienā. Rezultātā, brīžos, kad tev ir smagi, viņa nav līdzās, lai tevi apskautu. Tāpat viņš nav pieejams brīvdienās. Turklāt tu par šo faktu nevari dusmoties – viņš taču ir skaidri darījis zināmu, ar ko nodarbojas un kur pavada laiku nedēļas nogalēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!