Foto: Shutterstock
Teiciens "Sieva visu uzzina pēdējā" nav radies velti. Nereti par partnera sānsoļiem patiešām nenojaušam līdz pēdējam brīdim, mīlestības un uzticības dēļ nepamanot virkni pazīmju, kas varētu liecināt par mīļotā nelietīgajiem nolūkiem. Šai sakarā bublik.delfi.ee piedāvā septiņas pazīmes, kas var būt brīdinājuma signāls tam, ka tavs vīrietis ir krāpnieks.

Ilgāka aizkavēšanās darbā


Foto: PantherMedia/Scanpix
...kļuvusi par normu. Kā attaisnojumi tiek minētas neparedzētas sanāksmes vai steidzamu ziņojumu saņemšana, kam nepieciešams uzrakstīt atbildes. Tāpat vīrietis var aizbildināties ar tiekšanos pēc paaugstinājuma.

Kopumā visi viņa aizbildinājumi ir neskaidri, savukārt traucēt vīrieti pēc darba laika beigām ir aizliegts, jo viņam it kā jāpieņem svarīgi lēmumi. Bez tam, vīrieša mobilais telefons šai laikā visbiežāk ir izslēgts...

Pastiprināta uzmanības pievēršana ārējam izskatam


Foto: PantherMedia/Scanpix
Iespējams, vēlme izskatīties labi radusies veiksmīga kolēģa iespaidā, tomēr bieži vien pastiprināti par sevi sākam rūpēties tad, ja pie apvāršņa parādījies jauns simpātiju objekts.

Ja tavs vīrietis ir atjaunojis sava drēbju skapja saturu, rītus pavada, īpaši ilgi mazgājoties, veidojot matus un skujoties, kā arī velta papildus laiku, lai darba dienās saskaņotu uzvalku ar kaklasaiti, iespējams, viņa prātu aizņem jaunā un pievilcīgā kolēģe.

Jaunas smaržas


Foto: RIA Novosti/Scanpix
Viņš ir sācis lietot jaunu un dārgu aromātu, savukārt smaržas, kas jums saistās ar patīkamām atmiņām, nelietotas stāv attālākajā plaukta stūrī...

Parādījušies jauni draugi


Foto: RIA Novosti/Scanpix
Viņam pēkšņi parādījušies draugi, par kuriem nekad agrāk nebiji dzirdējusi. Vai arī negaidīti piezvanījis bijušais skolas biedrs, kurš pēdējo reizi redzēts izlaidumā. Varbūt darba kolēģis regulāri lūdz tikties neformālā gaisotnē, lai pārrunātu biznesa plānus? Jebkurā gadījumā vērts savu vīrieti par to iztaujāt sīkāk.

Viņš nešķiras no sava tālruņa


Foto: AP/Scanpix
Ja līdz šim viņa mobilo telefonu varēji atrast jebkurā mājas vietā, šobrīd viņš to vairs neizlaiž no rokām. Tāpat par normu kļuvušas regulāras īsziņu sarakstes, kā arī "darba lietu" pārrunāšana vannas istabā, pilnībā atgriežot tekoša ūdens krānu.

Savukārt uz taviem jautājumiem par neparasto situāciju tiek atbildēts ar aizbildināšanos par priekšniekiem, kuri vispār nerespektē partnera brīvo laiku...

Viņš tevi vairs neredz


Foto: PantherMedia/Scanpix
Teju visos krāpšanas gadījumos vīrieša attieksme pret savu reiz mīļoto sievieti ir krasi mainījusies. Lūdzot novērtēt jauno tērpu vai frizūru, saņem vienzilbīgu atbildi vai pārmetumu par uzmākšanos ar muļķībām, savukārt ēdieni, kas viņam reiz garšoja, kļuvuši pārāk sāļi vai pārcepti? Droša pazīme, ka esi viņam kļuvusi krietni mazāk svarīga.

Tāpat esi uzmanīga, ja vīrietis regulāri aizmirst jums svarīgus datumus un vairs neiepriecina tevi ar mīļiem nieciņiem, kas agrāk bija regulāra jūsu ikdienas sastāvdaļa. Visdrīzāk dāvanas no viņa jau saņem kāda cita.

Jums vairs nav seksa


Foto: PantherMedia/Scanpix
Ja tava jaunā apakšveļa un tuvošanās mēģinājumi tiek nepamanīti vai pat noraidīti, aizbildinoties ar regulāru nogurumu, kā rezultātā mīlēšanās kļuvusi teju par svētkiem, labāk sāc plānot savu dzīvi bez konkrēta partnera jau laikus. Tieši intīma tuvība ir viens no vīriešiem pierastākajiem veidiem, kā sievietei demonstrēt savu pieķeršanos, cieņu un mīlestību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!