Foto: PantherMedia/Scanpix

Paraugoties uz šo tematu mazāk nopietni, par vienu no pazīmēm, kas varētu apstiprināt seksuālās dzīves izdošanos, viennozīmīgi varam dēvēt kaimiņus. Tieši viņi taču ir tie, kuri nereti klauvē pie sienas, aicinot būt klusākiem. Taču īstiem mīlniekiem arī šāds pārpratums viennozīmīgi nespēs apdzēst viņos kvēlojošo kaisles dzirksti. Turpinājumā piedāvājam vēl dažas pazīmes, ko apkopojis žurnāls SELF un kas apliecina seksuālās dzīves izdošanos.

Atklāta savu vēlmju paušana

Jau izsenis zināms fakts, ka seksuālajā dzīvē svarīga ir abu partneru savstarpējā komunikācija. Ja intīmajā dzīvē nesaprašanos nav, tomēr kaut kas seksuālajā dzīvē tevi īsti neapmierina, tad savas vēlmes vienmēr vajadzētu spēt atklāt arī partnerim.

Tāpat problēmām paust savu viedokli nevajadzētu būt arī brīžos, kad runāšanu piemērotāk šķiet atstāt otrajā plānā. Atceries, ka abiem attiecību dalībniekiem ir svarīgi justies komfortabli. Turklāt savu vēlmju izteikšana skaļi jūsu abu prātos rosinās arī arvien jaunas fantāzijas un, iespējams, pat mudinās uz dažādu nebijušu vietu vai pozu izmēģināšanu. Tas, savukārt, vairos attiecībās tik vajadzīgo kaisles uguntiņu, neļaujot tai apdzist.

Neveiklie brīži jums ir tīrais nieks

Pašā kaisles karstumā nereti notiek brīži, kurus negaida neviens. Cilvēka ķermenis ir brīnišķīgs pats par sevi, taču reizēm tas var sagaidīt tādus pārsteigumus, ko nav gaidījis neviens. Tā vietā, lai no kauna beigtu nodarboties ar mīlas priekiem, jūs par to gardi pasmejaties. Reizēm neveiklos brīžus sagādā arī čīkstoša gulta, citu reizi - kāds pavisam negaidīts telefona zvans. Ja citiem tas sagādā kādu apkaunojošu momentu vai mīlas baudījumu iztraucē pilnībā, jums tas ir nieks!

Vēl nepieredzētas vietas un lietas

Ja guļamistabas gulta jums abiem jau ir kļuvusi teju par rutīnu, visticamāk, abi esat gatavi seksuālo dzīvi baudīt arī vēl nebijušās vietās, kas ne tikai piešķirs tai asumu, bet arī jaunus kaisles augstumus. Par vēl nepieredzētām mīlēšanās vietām var kļūt ne tikai tradicionālā vannasistaba vai virtuve, bet arī kāds saviesīgs pasākums, kura laikā spontānās idejas tiek realizētas, pat viesiem to nepamanot. Lai tas kļūst par jūsu abu mazo noslēpumu!

Interneta vēsture klusē

Tev patīk sagādāt partnerim pārsteigumus, tāpēc reizēm idejas smelies kādā no interneta portāliem? Dažādas idejas romantiskiem vakariem un tuvības dažādošanai, izrādās, ir viens no meklētākajiem tematiem internetā. Ja tas attiecināms arī uz tevi, atceries izmantot incognito režīmu, pārlūkojot internetu, kā arī vienmēr pārliecinies, vai visas adreses esi aizvērusi. Ja plāno datoru aizlienēt kādai savai draudzenei vai mammai, viņas, visticamāk, nevēlēsies uzzināt pikantas lietas par tavu seksuālo dzīvi.

Tavs partneris reizēm paliek mēms

Tavi pārsteigumi partnerim vienmēr ir tik ļoti pārdomāti, ka nereti viņu atstāj pilnīgi mēmu. Tava fantāzija ir radoša, un par rutīnu nudien nevarat sūdzēties! Tas, porotams, ir apsveicami, tomēr ņem vērā, ka laiku pa laikam vērts ar mīļoto samainīties "pienākumiem" un ļaut viņam pārsteigt un iepriecināt arī tevi.

Tu esi apmierināta ar dzīvi

Seksuālajai dzīvei, kā zināms, ir milzu ietekme arī uz mūsu ikdienas pašsajūtu un noskaņojumu. Ja tajā negūsti piepildījumu, arī tavs garastāvoklis, visticamāk, būs nedaudz sliktāks kā parasti. Taču, ja pēc tuvības ar mīļoto jūties harmoniska un apmierināta ar dzīvi, zini, ka arī tuvībā ar partneri viss ir vislabākajā kārtībā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!