Foto: Shutterstock
Teju katrs no mums kaut reizi dzīvē ir nonācis kādā neveiklā vai ļoti patīkamā, bet pikantā situācijā, kad šķiet – es noteikti esmu vienīgā, ar ko tas notiek. Apziņa, ka arī citiem ir nācies piedzīvot ko līdzīgu, ja gadījies kas apkaunojošs, noteikti nav mierinoša. Tomēr tā var palīdzēt sagatavoties un vieglāk uztvert notiekošo.

Piedāvājam ieskatīties "Viņa" rakstu arhīvos, lai iepazītos ar jestriem, pikantiem un neticami romantiskiem pieredzes stāstiem. Ieskaties un uzzini latvju daiļavu viedokļus par to, cik labi gultā ir ārzemnieki, salīdzinot ar pašmāju bāleliņiem, un vai to vispār var salīdzināt. Vasarā var noderēt arī citu ieteikumi un pieredzes stāsti, mīlējoties ārpus telpām, jo, lai arī filmās tas izskatās neticami romantiski, dzīvē šī nodarbe var būt pat ļoti neveikla un nedroša.

Ja arī tavs partneris vēlas izmēģināt seksu trijatā (jau rakstījām, ka visbiežāk šī vēlme ir vīriešiem, un tas nav nekas neparasts), pirms ļauties sevi pierunāt, iepazīsties ar citu sieviešu pieredzi. Un, ja tev ir gadījies nodoties kaislīgai tuvībai jau pirmajā randiņā, nešausti sevi, jo tu noteikti neesi tāda vienīgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!