Foto: Mango
Noslēdzies gada notikums Ziemeļeiropas modes pasaulē. Modes zinātāju un cienītāju pārpildītās zālēs šajā nedēļas nogalē labākie pašmāju modes dizaineri, kā arī dizaineri no ārvalstīm, rādīja jaunāko un labāko no savām 2012.gada pavasara/ vasaras kolekcijām.

Modes zīmolam "QooQoo", kas spoži debitēja RFW 2010. gadā, raksturīgi košu un svaigu krāsu gamma, un īpaši zīmola tērpiem veidotas auduma apdrukas. Zīmola dizainere Aļona Bauska uzskata, ka "apģērbs ir mākslas darbs, kuru var valkāt".

Natālijas Jansones 2012.gada pavasara/vasaras kolekcija "Wenge"veidota no trikotāžas, kokvilnas un lina. Trikotāžas audumu sastāvā ir tikai dabiskas šķiedras: viskoze un zīds. Visa kolekcija ir ļoti maiga un gaisīga, vieglie audumi patīkami samīļo ķermeni. Kleitas, topi un žaketes ir savstarpēji papildinošas un kombinējamas. Apģērbs ir ideāli piemērots jebkura vecuma sievietei un jebkuram ķermeņa tipam.

"No grunge līdz glamūram, nepilnīgi perfektas" - tie ir labākie vārdi, lai aprakstītu D.EFECT kolekcijas. 2012. gada pavasara/vasaras kolekcijā D.EFECT dizainere bija sagatavojusi lielu devu krāsas un elpu aizraujošus griezumus. Jaunā kolekcija atgādina mīkstas konfektes pasteļtoņos, guļošas tīrā, baltā traukā, maigi dekorētas ar svaigām piparmētru lapām ... Ir laiks to "nogaršot"!

Pirmo reizi Latvijā prezentēta pilna KATYAKATYA SHEHURINA "Limited Edition" kolekcija, kura sastāv no kokteiļkleitām, vintage un garām vakarkleitām, kā arī kāzu kleitām, kuras tiek papildinātas ar žaketēm un aksesuāriem. Krītošs zīds, maigas, ziedu dekori, kā arī izšuvumi - viss, lai sieviete spētu justies viegla, gracioza un vēlama. Art-deco izšūtās brošas un noņemamas mežģīņu žaketes, kas ir roku darbs, dod iespēju mainīt izskatu attiecīgi savam noskaņojumam.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!