Foto: RIA Novosti/Scanpix
Lai izskatītos pēc vecas piepes nav jāsagaida kapu zvani. Nav pat vispār jābūt gados vecai. Ir tādi gandrīz sīkumi, kas jebkurai sievietei liks izskatīties vecākai par saviem gadiem, vēstī resurss "Otvetin.ru". Lūk, saraksts.
1. Agri parādījušies atsevišķi sirmi mati
, ar kuriem nekas netiek darīts. Tādi var parādīties lielākoties ar veselību saistītu problēmu dēļ. Iespējams, tas ir iedzimtības faktors.


2. Atslābusi kakla āda

.
Kakla āda ir ļoti plāna,visvairāk pakļauta priekšlaicīgas novecošanas riskam.

3. Nekoptas rokas. Tieši rokas ir tās, kas nodod sievietes vecumu. Roku ādas aizsardzībai un kopšanai vienmēr jābūt obligāti veicamo darbu sarakstā.

4. Vecumam neatbilstošas drēbes. "Sažuvušās meitenes" un "pāragrās tantiņas" - te komentāri lieki.

5. Spilgts grims. Spilgts, piesātināts grims vairāk piestāvēs nobriedušai sievietei.

6. "Vecmāmiņa" smaržas. Ja jaunais aromāts tev liek sajusties vecākai par saviem gadiem, tas izraisa diskomfortu, tad labāk būs likt šīs smaržas maliņā vai atdot mammai.

7. Grumbas. Ir daudz vienkāršāk nepieļaut grumbu izveidošanos, nekā vēlāk atbrīvoties no tām. Vienmēr nepieciešams atcerēties par saules aizsargkrēma lietošanu un ādas mitrināšanu.

8. Ļumīgs ķermenis ar "bedrītēm". Lai cīnītos pret "apelsīna miziņu", jāapvieno visi iespējamie "ieroči" - līdzsvarots uzturs, fiziskās aktivitātes, masāža, pret-celulīta procedūras un krēmi.

9. Pārāk izteikts iedegums. Nepietiek ar to, ka brūnā ādas nokrāsa pieplusos sievietes gaduskaitlim vēl pāris gadiņus, pārmērīgs saules (solārija) iedegums dehidratē ādu un veicina strauju novecošanos.

10. Noguris acu skats. Apdzisušas un blāvas acis, skumjš vai  naidīgs skatiens pievienos izskatam nevienu vien gadiņu. Mīliet dzīvi, atrodiet prieku kaut vai nelielās lietās! Centieties nenogalināt bērnības dzīvesprieku sevī!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!