Foto: Publicitātes foto
Maijā kosmētikas zīmols 'Madara' laidis pārdošanā jaunas dabiskas augu bāzes ziepes sejai. Ziepes ir īpašas - ar īpaši izstrādātu formu un to sastāvā ir koncentrētas Ziemeļu augu esences, portālu "Delfi" informē zīmola pārstāvji. Pirmās tirgū pieejamas divu veidu sejas ziepes - līdzsvarojošas bērza un aļģes ziepes un attīrošas kazenes un baltā māla ziepes.

Zīmola radītāja un produktu autore Lotte Tisenkopfa-Iltnere atklāj:" Šī produkta iedvesmas pamatā ir stāsts par Ziemeļu neskarto un tīro dabu. Mans mērķis bija radīt ziepes, kas ir funkcionālas, piemērotas dažādiem sejas ādas tipiem, un ar savu smalko estētiku aicina sievieti no sirds izbaudīt mazgāšanās prieku. Ziepes, ražotas no bioloģiski sertificētām augu eļļām, bagātinātas ar mitrinošo cukuru betaīnu, kviešu asnu eļļu un Ziemeļu augu ekstraktiem, maigi attīra un kopj ādu. Ne pa velti tām ir piešķirts sauklis " Northern herbal soap that loves your skin" jeb " Ziemeļu ziepes, kas mīl ādu."

Ziepju iekļaušanai "Madara" produktu klāstā ir simboliska nozīme. Pirms septiņiem gadiem ziepes bija viens no produktiem, ar ko "Madara" sākās, vēstī zīmola pārstāvji.

"Tas bija roku darbs un izteikti emocionāls produkts, taču pietrūka resursu, lai tās iekļautos "Madara" produktu konceptā - efektivitāte, dabas resursi savienojumā ar  jaunajām  tehnoloģijām, kvalitāte. Ražošanu pārtraucām, bet ideju par produktu neaizmirsām. Turpinājām strādāt pie formulām, meklēt tehnoloģiskus risinājumus, lai radītu ziepes, kuras šodien ieņemtu būtisku un līdzvērtīgu lomu ikdienas skaistumkopšanā blakus tādiem svarīgiem un rūpīgi iztrādātiem produktiem kā sejas krēms, acu krēms u.tml. Kāds sens izaicinājums ir pieņemts un paveikts," stāsta Lote.

Bērzu un aļģu sejas ziepes līdzsvaros - to Ziemeļu bērza un aļģes sastāvā esošie vitamīni un minerālvielas līdzsvaro ādu, kamēr dabiska ziepju bāze maigi attira to. Bagātinātas ar barojošu kviešu asnu eļļu un augu cukuriem, tās palīdz uzturēt ādas mitruma līmeni.

Kazeņu un baltā māla ziepes - attīrīs. Tīra un starojoša sejas āda ik dienu, pateicoties attīrošajiem baltajiem māliem un kazenes tanīniem. Ziemeļu mežu svaigums un barojoša kviešu asnu eļļa, noglabāti dabiskās augu ziepēs, palīdz uzturēt ādas mitruma līmeni, stāsta produkta izstrādātāji..

Baltie māli, pateicoties to absorbācijas spējai,  izsenis izmantoti dziļai ādas un poru attīrīšanai, savukārt vērtīgā un gardā oga kazene satur aktīvus tanīnus - bioloģiski aktīvu vielu, kas palīdz līdzsvarot tauku dziedzeru darbību, sašaurina poras.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!