Foto: Publicitātes foto

Riga Fashion Week ietvaros 3. aprīlī Spīķeru koncertzālē Latvijas modes mākslinieku un dizaineru interneta veikals www.CreativeLatvia.com atklājis jaunu interneta platformu. Pasākuma laikā savu jaunāko kolekciju prezentēja modes zīmols Narciss, portālu "Delfi" informē projekta īstenotāji.

Jaunais Creative Latvia veikals ir mainījis gan dizainu, gan saturu un zīmolu klāstu, gan platformas tehnisko risinājumu. Tostarp mainījušies ir arī uzņēmuma stratēģiskie mērķi. "Sākotnēji pirms trim gadiem orientējāmies galvenokārt uz Latvijas tirgu, lai popularizētu Latvijas modei šeit, tad tagad ar jauno platformu esam gatavi startēt globālajā tirgū," par Creative Latvia mērķiem stāsta direktore Līga Bizune.


Jaunajā Creative Latvia veikalā tiek piedāvātas Latvijā pieprasītāko dizaineru kolekcijas, tostarp aktuālās pavasara/vasaras 2013 kolekcijas no Rīgas modes nedēļas pastāvīgajiem dalībniekiem Narciss, Amoralle, Natālija Jansone, Be Carousell, One Wolf, QooQoo un citiem. "Creative Latvia mērķis ir izplatīt Latvijas labāko modes dizaineru tērpus un aksesuārus gan Latvijā, gan visā pasaulē. Mūsu dizaineri veiksmīgi sevi pierādījuši Parīzes, Londonas, Milānas, Japānas, Ņujorkas, Maskavas, Kopenhāgenas u.c. modes meku skatēs un showroom telpās, tādējādi Latvijas dizainam kļūstot arvien konkurētspējīgākākam un pieprasītākam," saka L.Bizune.

Pasākums tika veidots divās daļās. Pirmajā daļā www.CreativeLatvia.com video formātā prezentēja jauno veikala koncepciju. Savukārt otrajā daļā notika pasaulē atzītā Latvijas modes zīmola Narciss jaunākās rudens/ ziemas 2013/2014 kolekcijas prezentācija -  oficiālā Riga Fashion Week modes skate. Zīmola Narciss tērpi ir pieejami arī interneta veikala www.CreativeLatvia.com pircējiem.

www.CreativeLatvia.com ir pirmais un lielākais Latvijas modes mākslinieku interneta veikals. Virtuālā iepirkšanās vietne pastāv kopš 2010. gada un piegādā dizaineru tērpus, aksesuārus un dizaina preces visā pasaulē. Kopš 2013. gada veikals veidots kā modes platforma, kas pulcē vienkopus spēcīgākos Latvijas dizainerus un pieprasītākos Riga Fashion Week modes māksliniekus. Interneta veikalu veido un attīsta Līga Bizune, Kaspars Bizuns un Madara Zvejniece.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!