Foto: Publicitātes foto
Nedēļas nogalē spilgtākā latviešu modele Māra Kampernova, vadošais barista Ingemārs Dzenis un digitālo mediju guru Artūrs Mednis dosies uz Milānu, lai tur tiktos ar pasaulē vadošo modes namu pārstāvjiem, izvēlētos jaunākās pavasara/vasara modes preces un tās atgādātu uz jauno modes kulta vietu Rīgā – "F&More", informē jaunā konceptveikala pārstāvji.

Modes trijotnei būs iespēja iekļūt slavenu zīmolu šovrūmos un viņu seifos piekļūt jaunāko kolekciju modes precēm. Māra, Ingemārs un Artūrs uz Latviju vedīs tādus zīmolus, kādi Latvijā līdz šim oficiāli vēl nav bijuši pārstāvēti.

Preces uz Latviju viņi vedīs lepnā, baltā auto. Tā piekabē ir piestiprināts trīs metrus augsts F burts ar iebūvētu nelielu skapi.

Par mūsējiem, grezno auto un modes precēm četru dienu ceļojumā rūpēsies pavadošā ekipāžā – apsardze, fotogrāfi, operators, stilists. Viņi šķērsos sešas valstis – Itāliju, Šveici, Austriju, Čehiju, Poliju un Lietuvu – un kopā pieveiks aptuveni 2300 km.

Māra, Ingemārs un Artūrs iesaistījušies šajā avantūrā, lai atgādātu tērpus vērienīgākajam modes šovam Baltijā, kas notiks 21. martā Rīgā, gan arī skaļi paziņotu – Latvijā beidzot būs vieta, kur nopirkt jaunāko kolekciju modes preces. Koncept-veikalā F&More, kas atrodas iepirkšanās centra Sky&More otrajā stāvā, tās varēs iegādāties pa tiešo no ražotājiem un par tādām pašām cenām kā citviet Eiropā.

Ceļojumam varēs sekot līdz Facebook.com/skyandmore.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!