Foto: Publicitātes foto
Kvalitatīvs rokaspulkstenis ir vērtīga investīcija garderobē - pareizi izvēlēts, stilīgais un arī praktiskais aksesuārs kalpos teju mūžīgi, piešķirot tēlam eleganci un liecinot par tavu stila izjūtu.

Protams, tas attiecināms tikai uz oriģināliem darinājumiem - pazīstamu zīmolu kopijas profesionāļa acis pamanīs acumirklī, tavu koptēlu attiecīgi padarot lētu un bezgaumīgu.

Lai atvieglotu nemaz ne tik vienkāršo pulksteņa izvēli, piedāvājam ieskatu sezonas aktualitātēs un arī pārbaudītās vērtībās.

Masīvais "unisex"


Foto: Publicitātes foto
Tā dēvētais "unisex" stils ir aktuāls arī pulksteņu tendencēs. Izvēlies masīvu un vīrišķīgu pulksteni, ko atļauts arī aizņemties no partnera, un kombinē to ar smalkākām un pieskaņotām rokassprādzēm vai arī valkā vienu, padarot tēlu lietišķu, modernu un maskulīnu.

Atceries, ka svarīgās biznesa pārrunās ar pretējā dzimuma pārstāvjiem šāda tipa rotaslietas gan nav vēlamas, jo rada nevajadzīgi agresīvu un dominējošu tēlu! To vietā izvēlies askētiskas un klasiskas sieviešu rotas.

Sievišķīgas detaļas


Foto: Publicitātes foto
Sievišķīgas formas, zelta, sudraba un baltie toņi, kā arī elegantas detaļas savu aktualitāti nezaudēs nekad. Izvēlies klasiskas formas pulksteni, ja vēlies, lai tas kalpo ilgi, kā arī atsakies no šaurajiem pulksteņiem ar smalkām ķēdītēm vai ādas imitācijas siksniņām, kā arī mākslīgiem dārgakmeņiem - tie piedzīvojuši savu norietu jau pagājušajā sezonā!

Neparasta forma


Foto: Publicitātes foto
Radošākām būtnēm un brīvā stila piekritējām šosezon ieteicams nebaidīties eksperementēt! Neparastas formas, sarežģītas detaļas un krāsu spēles tavu rokaspulksteni padarīs par spilgtu un patiesi stilīgu aksesuāru!

Sportiskais minimālisms


Foto: Publicitātes foto
Ja tava ikdiena paiet steigā un tu visbiežāk valkā sportiska stila apģērbu, iepriekš minētās tendences noteikti neiekļausies tavā garderobē. To vietā izvēlies minimālismu un praktiskumu - silikona siksniņas, pārskatāmas ciparnīcas un noturība pret triecieniem un mitrumu būs tava pulksteņa pamatkritēriji!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!