Foto: pinterest.com
Vīriešu apģērbu un aksesuāru ieviešana sievietes garderobē nebūt nav jaunums. Tomēr, to darot, vērts zināt pāris stila knifiņu, lai tēls izdotos pārliecinošs un pievilcīgs. Šai sakarā piedāvājam hercampus.com apkopotās idejas, kā mīļotā apģērbus un aksesuārus prasmīgi kombinēt ar sievišķīgiem tērpiem.

Gara jaka, bleizers vai žakete

Kokvilnas, džinsa, ādas vai kašmira – materiālam, no kā minētie apģērba gabali izgatavoti, šoreiz nav nozīmes. Svarīgākais ir tas, kā tos integrēt tavā garderobē, un, kā teic stilisti, tas nepavisam nav grūti.

Vīrišķīga, klasiska žakete tavu tēlu padarīs agresīvāku, bet kokvilnas jaka jeb kardigans, kas ir pāris izmēru par lielu, teicami kombinēsies ar džinsiem un apaviem bez papēža, padarot tavu tēlu trauslu un meitenīgu.

Sporta un t-krekli

Kombinē tos ar svārkiem vai šortiem, apvienojot sievišķīgu eleganci ar sportisku nevērību. Vien, izvēloties kādu no vīrieša t-krekliem, pievērs uzmanību tam, vai apģērbs laika gaitā nav novalkājies un izstaipījies.

Ja tavam mīļotajam nedaudz padilis t-krekls izskatīsies labi, tu vari iegūt nevajadzīgi nevīžīgu tēlu.

Pludmales šorti

Ja tev un mīļotajam nav izteikta auguma proporciju atšķirība, nebaidies, dodoties uz pludmali, uzvilkt viņa šortus – tie būs garāki un platāki, tomēr arī patiesi ērti. Kombinē šortus ar bikini augšdaļu vai piegulošu topu – tēls būs vasarīgs, meitenīgs un kā radīts karstajam laikam.

Krekls, tauriņš vai kaklasaite

Sieviete, kas tērpusies vīrieša kreklā, nenoliedzami izskatās seksīgi. Apjoz to ar jostiņu vai valkā pāri džinsiem ar uzlocītām piedurknēm un pieskaņo klasiskas augstpapēžu kurpes vai ērtas sandales.

Savukārt tauriņu un kaklasaiti, vēlams, šauru, kombinē ar klasiska stila biksēm un laiviņām, apmeklējot saviesīgus pasākumus. Papildini tēlu ar augšup uzspraustiem matiem un stilīgām brillēm, kā arī askētiskas formas clucth somiņu – tavs tēls būs sievišķīgs, nedaudz agresīvs un reizē izsmalcināts.

Pulkstenis un cepure

Ja vīrietis ir iecienījis beisbola cepurītes, vari eksperimentēt, valkājot tās pārgājienos vai gājienos uz pludmali. Savukārt viņa lielo rokas pulksteni kombinē ar smalkākām rokassprādzēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!