Foto: Publicitātes foto
Esi pārskatījusi skapi un saproti, ka šovasar nepieciešama neliela garderobes rekonstrukcija? Piedāvājam 10 noderīgas idejas, ko apkopojis portāls glamour.com, gada siltās sezonas apģērbu komplektēšanā.

Meitenīgs stils

Mežģīņu tops un džinsa šorti ir viena no vasaras apģērbu populārākajām variācijām. Meitenīgais tēls ir kā radīts festivālu un pikniku apmeklēšanai, savukārt, kombinējot šo tērpu ar atbilstošiem aksesuāriem, vari doties gan uz randiņu, gan saviesīgāku pasākumu.

Kombinzoni

laiki, kad kombinzoni tika uzskatīti par laukstrādnieku formu, ir aiz muguras! Ērtais apģērbs ir šīs sezonas aktualitāte numur viens!

Nepārvērtē t-krekla kleitas garumu

T-kreklu kleitas ir aktualitāte, kas mūsu skapjos saglabājusies jau kopš pagājušās vasaras. Tomēr, tās valkājot, pievērs uzmanību apģērba garumam - ja ar kleitu nevari apsēsties, jūtoties ērti, kombinē to ar legingiem vai biksēm!

Investē baltā kreklā

Stingra auduma krekls baltā krāsā ir viena no pamatlietām, kam jābūt katras sievietes garderobē. To vari kombinēt gan ar ikdienišķiem, gan greznākiem apģērbiem, panākot visdažādākos tēlus.

Neaizmirsti par zābakiem

Lai gan valda uzskats, ka zābaki domāti gada vēsākajām sezonām, tie patiesībā lieliski iederas arī vasarā. Izvēlies plāna materiāla zābakus un valkā tos ar šortiem!

Eksperimentē ar saulesbrillēm

Iespējams, jau gadiem valkā vienas un tās pašas formas saulesbrilles, kas piestāv tavai sejai. Šovasar ir īstais laiks izmēģināt ko drosmīgāku, tāpēc nebaidies eksperimentēt!

Atklāj augumu

Līdzīgi kombinzoniem, viena no karstākajām vasaras aktualitātēm ir arī īsi krekliņi jeb crop tops, kas atklāj augumu. Jāpiebilst, tie derēs arī ne tik slaidu augumu īpašniecēm, jo atkailina zonu, kurā viduklis ir visslaidākais.

Glamūrs ikdienā

Arī parastākajiem apģērbiem vari piešķirt glamūrīgu noskaņu, ja izvēlies drosmīgus aksesuārus. nebaidies ikdienišķus šortus papildināt ar krāšņu apģērba augšdaļu - šovasar tas ir pat nepieciešams!

Valkā gaišos toņus

Pasteļtoņi piestāv ikvienai sievietei un, kombinējot dažādas to nokrāsas viena toņa gammā, panāksi teicamu rezultātu.

Nebaidies no drosmīgiem aksesuāriem ikdienā

Ja tava profesija un dzīvesstils to ļauj, izmanto šo vasaru, lai ļautos patiesi neordinārām idejām, izvēloties apģērbu. Mode šai sezonā ir īpaši vēlīga.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!