Foto: PantherMedia/Scanpix
Ilgi gaidītā vasara ir teju klāt, un lielai daļai sieviešu tas nozīmē arī garderobes pārskatīšanu, izvērtējot, ko šosezon nepieciešams iegādāties no jauna un kas noderīgs saglabājies no pērnajiem gadiem. Šai sakarā piedāvājam nelielu ieskatu jaunās sezonas modes tendencēs, kas var lieti noderēt vasaras sezonas tērpu komplektēšanā.

Kā informē dizaineri, sieviešu apavu kolekcijās šovasar dominē spilgtas krāsas, viegli, vasarīgi materiāli, pamanāmas detaļas un orģinālas formas, taču galvenais akcents tiek likts uz modeļu izsmalcināto un sievišķīgo auru, kas ikvienai modes dāmai liks justies pamanītai un īpašai visas sezonas garumā.

Arī dabīgie materiāli - zamšs un āda -, no kuriem vairākums apavu izgatavoti, kalpos kā neaizstājams sabiedrotais karstajos vasaras mēnešos.

Savukārt peldkostīmu modē šobrīd aktuāli ir ziedu un svītru raksti, kā arī košas krāsu kombinācijas un citi ne mazāk efektīgi elementi, kas ļaus izbaudīt ilgi gaidīto pludmales svelmi par visiem 100 procentiem neatkarīgi no tā, vai ķersi siltos saules starus tepat, pie Latvijas ūdeņiem, vai arī dosies iekarot eksotiskās silto zemju pludmales.

Izvēloties apģērbu, eskperti šosezon iesaka likt uzsvaru uz komfortu un dabiskiem materiāliem - koši un krāsaini topi, tunikas, legingi un svārki - modē ir viss, kas akcentē tavu sievišķību un ļauj justies ērti!

Savukārt aksesuāriem šovasar jābūt spilgtiem un pamanāmiem, bet to formām - askētiskām. Nebidies eksperimentēt ar košām krāsām un šķietami nesavienojamiem toņiem - tieši tas atsvaidzinās tavu tēlu un piešķirs īpašo atvaļinājuma laika un bezrūpības noskaņu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!