Foto: Publicitātes foto
Lai gan īsti pavasarim raksturīgus laikapstākļus sagaidījuši vēl neesam, tas tomēr ir iestājies un, gribot negribot, jaunajai sezonai jāpielāgo arī sava garderobe. Pilnīga tās atjaunošana ir pa kabatai vien retajai, tāpēc iesakām septiņus "Elle" modes redaktoru ieteikumus, kā ar minimāliem resursiem panākt maksimālu efektu, kā arī jaunāko tendenču apkopojumu, ko savukārt piedāvā "Lindex".

Ļauj vaļu pašas radošumam

Vairāku pasaules vadošo dizaineru pavasara kolekcijās šogad redzami klasiski elementi, kas papildināti ar populāro DIY (do it yourself jeb dari pats) tendenci. To vari izmantot arī savā garderobē, atsvaidzinot rokassomiņas, vestes un t-kreklus un iedvesmu smeļoties dažādās ārzemēs populārās mājas lapās.

Logo, printi un apdrukas

Šopavasar modes tendenču virsotnēs viennozīmīgi ir spilgtas un apjomīgas apdrukas, logo un ģeometriski raksti. Kombinē ar tiem rotātus kreklus un džemperus ar šortiem, biksēm un romantiskiem svārkiem, tā panākot ne mazāk aktuālo kontrastu.

Neaizmirsti par minimālismu

Ja esi klasiska stila piekritēja, šis ir tavs pavasaris – tīras līnijas, pasteļtoņi un minimālisms būs tik aktuāli kā vēl nekad!

Spicie purniņi atgriežas

Ja esi nolēmusi iegādāties jaunu kurpju pāri, investē līdzekļus košas krāsas kurpēs ar spiciem purniem un augstu papēdi. Tās atkal kļuvušas aktuālas, kā arī lieliski izceļ kājas.

Pludmales stils ikdienā

Šorti, brīva piegriezuma krekli un plandošas kleitas no modes nav izgājuši arī šosezon. Ārvalstīs notiekošajās modes skatēs dizaineri ieviesuši sērferu stilu arī ikdienas apģērbā, prezentējot apdrukātus šortus un kuplus svārkus, ko līdz šim esam raduši redzēt pludmalēs, nevis ielās. Iespējams, ir laiks uzdrīkstēties vilkt ko drosmīgāku!

Līnijas, silueti, ģeometrija un kontrasti

Visu veidu ģeometriskas figūras un precīzi silueti, īpaši kleitās, šopavasar ir viena no aktuālākajām tendencēm. Papildini asimetriska vai, tieši pretēji, simetriska piegriezuma kleitu ar košiem aksesuāriem un izteiksmīgiem apaviem.

Metāls

Metāliskie toņi šosezon ir ne tikai stilīgi, bet pat piedēvējami pie obligātas prasības, ja vēlies izskatīties īpaši moderna. Bez tam atļauts kombinēt sudrabu ar zeltu, kā arī papildināt šo miksli ar bronzas krāsas metāliem. Iespējas ir bezgalīgas!

Turpinot pavasara modes tendenču apkopojumu, piedāvājam ieskatu arī "Lindex" jaunajā pavasara kolekcijā, kurā iekļauti visi populārie klasiskie apģērbi, proti, žaketes ar klubu emblēmām tumši zilā krāsā, svītraini trikotāžas krekliņi, sievišķīgas kleitas 50. gadu stilā, kā arī kokvilnas bikses, kas apvieno gan brīvību, gan lietišķumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!