Foto: Publicitātes foto
Vasara rit pilnā sparā, un sirds tā vien velk pavadīt katru brīvo brīdi ārpus mājām. Šai sakarā piedāvājam piecas stila idejas, kā sapucēt sevi un ģimeni dodoties uz laukiem, pie jūras, zaļumos vai jebkur citur brīvā dabā.

Zilo toņu cienītāja

Zilā krāsa nomierina, tādēļ laiskai atpūtai ārpus mājām lieliski noderēs apģērbi zilajos toņos. Tie ir gana vasarīgi un rada viegluma iespaidu, tomēr tajā pašā laikā ir arī pietiekami pietiekami askētiski un eleganti. Šāds komplekts jūras toņos būs piemērots gan vakariņu ēšanai mājīgā pilsētas kafejnīcas terasē, gan pastaigām parkos.

Jūrnieces elegance

Jau gadiem ilgi neiztrūkstoša vasaras modes aktualitāte ir tā saucamais jūrnieku stils. Svītras kleitās un cepurēs var radīt diezgan meitenīgu un vieglprātīgu iespaidu, tāpēc papildini tik vieglo apģērbu ar sievišķīgākiem elementiem, piemēram, ar elegantām augstpapēžu kurpēm.

Apdruku fane

Viena no šīs vasaras sezonas aktualitātēm modes pasaulē ir dažādas mākslinieciskas apdrukas - ziedu, dzīvnieku motīvi, abstraktas līnijas un konstrukcijas. Papildini raibo topiņu ar ērtiem šortiem, un pavadi dienu, palīdzot vecākiem dārza darbos vai  karstā laikā laiski zvilnot piemājas šūpuļtīklā.

Rūtainais šiks

Rūtis un rūtiņas apģērbā ir iecienītas jau ļoti sen, un arī šovasar nekas nav mainījies. Rūtotiem rakstiem ir visdažādākās variācijas, tāpēc tev ir iespēja izvēlēties sev piemērotāko rūtojuma stilu un krāsu kombināciju.

Komforta cienītāja

Jauku vasaras vakaru viegli var sabojāt nosalušas rokas un kājas. Lai no tā izvairītos, bet tajā pašā laikā vēl joprojām izskatītos cienījami, parūpējies, lai pa rokai būtu jaka no sildoša materiāla un lieks bikšu pāris. Tā tu un tava ģimene jutīsieties komfortabli un varēsiet turpināt piedalīties iecerētajās aktivitātēs.

Raksts tapis sadarbībā ar t/p Alfa modes ekspertiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!