Foto: pinterest.com
Nav noslēpums, ka tieši vasara ir gada aktīvākais laiks kāzu svinību rīkošanā. Ja arī tev drīzumā gaidāma viena no laimīgākajām dienām mūžā vai arī esi iesaistījusies mīlestības svētku organizēšanā, iepazīsties ar "MSN Living" apkopotajām tendencēm, kas šogad kāzu rīkošanā ir sevišķi aktuālas!

Ielūgumi: Ziedu rotājumi un radošas „kartes”


Foto: pinterest.com
Ziedu rotājumi ir pārbaudīta vērtība, un tie ir modē arī šogad. Izvēloties šo motīvu, pieskaņo to kāzu tematikai - ja gaidāmas krāšņas svinības, vari atļauties greznus rotājumus, bet, ja plānojat laulāties askētiskākā gaisotnē, nepārspīlē arī ar ielūguma stilu.

Tāpat vari ielūgumus veidot, izmantojot ainavu fotogrāfijas, kurās redzama kāzu norises vieta, vai pat izveidot īpašu karti, kurā atainots ceļš līdz konkrētajai vietai. To darot, vien piedomā, lai norādes būtu skaidri saprotamas!

Svinību vieta: Spilgti akcenti un stilīgs komforts


Foto: pinterest.com
Ja kāzas esi nolēmusi svinēt vasarā, izmanto gadalaika piedāvātās iespējas svinības rīkot brīvā dabā. Kā atzīst eksperti, arvien vairāk pāru izmanto lauku mājas, šķūņus un citas netradicionālas vietas, kas, attiecīgi dekorētas, piešķir pasākumam īpašu gaisotni.

Tāpat aktuāli ir lieli dekori spilgtos toņos - gan ziedu buķetes un rotājumi, gan īpašas un kāzu tematikai atbilstošā stilā veidotas mēbeles.

Kūkas: Pasteļtoņi un kumosiņi


Foto: pinterest.com
Kāzu torte tās tradicionālajā izpratnē liek domāt par vairākos stāvos veidotu un bagātīgi garnētu, baltu kūku. Nu, laiki ir mainījušies un eksperti iesaka nebaidīties eksperimentēt arī ar neparastāka izskata kūkām. Izvēlies aktuālo persiku vai piparmētru zilgano toni, pieskaņo kūku kopējai kāzu svinību krāsai vai arī pasniedz dekorētas un īpaši izkārtotas kumoskūciņas. Tāpat aktuāli ir arī dzīvo ziedu rotājumi, ar ko dekorēta kāzu torte.

Līgavas pušķis: Krāsas un dabiskums


Foto: pinterest.com
Tradicionāli baltais rožu ziedu pušķis, protams, ir skaists, tomēr nebaidies buķeti veidot no dažādiem un krāsainiem ziediem. Kombinē maigi rozā un koši oranžu krāsu ar tumšākiem toņiem - šāds pušķis gan fotogrāfijās, gan dzīvē izskatīsies fantastiski!

Cienasts: Smaržīgi kokteiļi un nelielas uzkodas


Foto: pinterest.com
Kā stāsta eksperti, šosezon aktuāli ir dažādi krāsaini kokteiļi, kā arī iespējas kāzu viesiem sajaukt tos pašiem. Savukārt cienastā pasniedz dažādas uzkodas, nevis jau gatavus otros ēdienus, izkārtojot tās zviedru galda formā.

Kāzu kleita: Vaļēja mugura un mežģīnes


Foto: pinterest.com
Lai kāzu dienā neciestu no karstuma, ko rada liela un smaga kleita, izvēlies seksīgu alternatīvu - kleitu ar atkailinātu muguru. Tā izskatīsies ne tikai eleganti, bet arī oriģināli un ļaus tev patīkami atvēsināties.

Tāpat tradicionāli baltās kleitas vietā vari izvēlēties persiku, šampanieša un maigi dzeltenu toni, pieskaņojot pasteļkrāsas ziedu buķeti un kāzu rotājumus.

Grims un frizūra: Koraļļu lūpas un bizes


Foto: pinterest.com
Lai frizūra noturētos visu svinību laikā, veido pinumus, piemēram, „kroni" no savītām bizēm, kas papildināts ar matu aksesuāriem.

Savukārt grimā izvēlies koraļļu krāsas lūpas - šis tonis piestāv visiem ādas tipiem un rada jauneklīgu efektu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!