Foto: Shutterstock
Rudens ir klāt! Visapkārt virpuļo krāsainas lapas, gaisā jaušams nodevīgs drēgnums un tā vien gribas paslēpties pūkainos džemperos un siltos mēteļos.

Lapkritis ir īstais laiks, lai, ņemot piemēru no dabā valdošas krasu un faktūru pārpilnības, kritiski pārskatītu savu garderobi, tādēļ iepazīsties ar stilistes Baibas Grīnas ieteiktajiem knifiņiem, kuri šoruden palīdzēs atsvaidzināt tavu ģērbšanās stilu un pielāgot to sezonas aktualitātēm

Izmanto savā rudens stilā šalles, lakatus un jakas ar šallveida apkakli

Šalles un lakati nenoveco – tie vienmēr ir modē, tādēļ vari tos droši iekļaut savā rudens pirkumu sarakstā, nebaidoties, ka nākamgad tie būs zaudējuši savu aktualitāti.

Atļaujies izmantot arī karstāko sezonas tendenci – džemperi ar šallveida apkakli.

Meikaps, kas iedvesmo un iepriecina

Neaizmirsti, ka rudenī liela nozīme ir meikapam. Tas mūsdienās pilda sava veida aksesuāra lomu un ir būtisks koptēla akcents. Tavs stils izskatīsies nepabeigts, ja nebūsi padomājusi par kvalitatīvu un akcentētu meikapu.

Rudenīgi apavi un interesantas zeķes

Vienalga, vai tie ir krāsaini vai klasiski melni, – jauni apavi piešķirs iepriekšējo rudens sezonu apģērbam citu akcentu un pārliecinātību tavai stājai. Lai paspilgtinātu iespaidu, papildini savu rudens tēlu ar zeķēm, kuru raksts liks garāmgājējiem atskatīties. Nebaidies būt pamanāma!

Platmales, hūtes un garie cimdi

Īsti sievišķīga sieviete šosezon savu tēlu noteikti papildina ar platmali un gariem, baltiem cimdiem. Cepures atkal ir modē!

Pieradini etnostilu

Rudenī, izvēloties apģērbu, allaž vajag apdomāt, kādu stilu izvēlēties. Šosezon aktuāls ir klasiskais stils, kas piestāv gandrīz visām. Tomēr, ja vēlies atšķirties, ģērbies etnostilā – rakstaini svārki, džemperi ar augstu apkakli un lieli zābaki likt tev būt pamanāmai.

Vairāk par sezonas aktualitātēm vari uzzināt, apmeklējot stilistes Baibas Grīnas vadīto bezmaksas semināru "Stila 3diena" modes un izklaides centrā "Rīga Plaza" 1. oktobrī. Semināra temats – "Laiks rudens garderobes veidošanai!". Piedalīsies arī pārstāvji no Pokaiņu akadēmijas: Lauris Daņilovs, Viktorija Portere un Agnese Irbe. Lai pieteiktos, apmeklē www.gudrosievuskola.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!