Foto: Shutterstock
Viena no dāvanām, ko vairumam sieviešu patīk saņemt visvairāk, viennozīmīgi ir kārdinoša un kvalitatīva apakšveļa. Gadījumā, ja arī tu savam vīrietim dod mājienus par to, kā to izvēlēties atbilstoši tavai gaumei, iepazīstini viņu ar šiem "Huffington Post" ieteikumiem!

Izmērs

Iegādājoties apakšveļu, svarīgākais ir izvēlēties pareizo izmēru. Lai atvieglotu šo uzdevumu, novieto vīrietim labi redzamā vietā veļu, kas tev der vislabāk. Viņam atliks vien palūkoties uz izmēru un to iegaumēt!

Forma

Vīriešiem parasti nav ne mazākās izpratnes, kāpēc, piemēram, tev lieliski izskatās balkonetes forma, bet nepavisam nepiestāv ¾ daļu formas kausiņš. Tāpat vīrieši nespēj pēc acumēra noteikt krūštura bļodiņas izmēru.

Šai sakarā lieliski noder pavisam vienkāršs špikeris – A bļodiņa atbilst citrona izmēram, B – apelsīna, C – greipfrūta un D – nelielas melones izmēram. Viņam atliks vien iztēloties, cik lielas tavas krūtis ir salīdzinājumā ar šiem augļiem, un izmēru atminēties būs pavisam viegli!

Stils

Bieži vien vīrieši izvēlas apakšveļu pēc saviem ieskatiem, neaizdomājoties, ka mums var arī nepatikt leoparda apdrukas vai koši sarkanas mežģīnes. Lai šāda kļūda netiktu pieļauta, dod vīrietim mājienu par savu iecienītāko apakšveļas modeli un atgādini, ka, ielūkojoties tavā skapī un novērtējot apģērbus, var ātri vien noskaidrot stilu, kāds tev patīk vislabāk.

Jāpērk komplekts

Dāvinot veļu, nav ieteicams izvēlēties vien krūšturi vai biksītes. Jāiet uz pilnu banku un jāsalūko komplekts!

Palīdzība

Krūšturu, biksīšu un vēl neskaitāmu mežģīņu gabalu ieskauts, vīrietis ātri vien jutīs paniku, vairs nesaprotot, pēc kā nācis. Lai tas nenotiktu, vienkārši jāpalūdz pārdevējas palīdzība. Viņa taču šai jomā ir eksperte!

Ja šaubies – izvēlies melnu

Melnas krāsas krūšturi un biksītes piestāvēs ikvienai sievietei. Turklāt, ar to nekad nebūs nošauts greizi, jo ikvienas sievietes skapī atradīsies vismaz viens melns apģērba gabals, pie kā šo veļu pieskaņot.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!