Foto: Publicitātes foto
Šodien, 7.maijā, Latvijas modes un dizaina zīmols "ZIB*" atklāj savu jauno apğērbu kolekciju "Brokastis ar vasaru", informē zīmola pārstāvji.

Jaunās vasaras kolekcijas piedāvājumā ir dažādas kleitas, svārki, topi, tunikas, vasaras džemperi un reitūži. Kolekcija sola atsvaidzināt un iekrāsot vasaras garderobi dāmām. Īpaši plašā izvēlē pieejamas garās kleitas, kas būs lieliska izvēle, lai apmeklētu kādu nozīmīgu un svinīgu notikumu. Kolekcijas apģērbus rotā oriģinālas "ZIB*" dizaineru zīmētas apdrukas. Krāsainie zīmējumi kopā ar satīna un šifona audumiem veidoti sievišķīgi rotaļīgā noskaņā.

Kolekcijas “Brokastis ar vasaru” stāsts ir par vēlajiem un laiskajiem rītiem, kurus varam nesteidzīgi baudīt siltā rīta saulē. Dziļi ievelkot elpu, sajust dienas nebeidzamās iespējas. Tiek izjusts katrs kumoss - tikko plūktas zemenes, avenes ar pienu, tropisko augļu kokteilis vai smalka augļu kūciņa ar putukrējumu. Jo “Brokastis ar vasaru” kūst uz mēles un atmodina tevī vasaru, uzsver zīmola pārstāvji.

Gada sākumā "ZIB*" radīja arī Latvijā pirmo dizaina sporta apģērbu kolekciju sievietēm, kuru caurstrāvoja koša un dzīvespriecīga krāsu enerģija. Tā stāstīja par pozitīvu, sportisku garu un iedvesmu jaunu mērķu sasniegšanu. Līdzīgu vēstījumu nes arī šī jaunā vasaras kolekcija “Brokastis ar vasaru”, uzsverot krāsu spēku un prieku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!