Foto: Instagram

Par šīs vasaras aktuālakajām tendencēm ne tikai modē, bet arī grimā un matu sakārtojumos jau ir vēstīts. Viena no šobrīd modernākajām frizūrām ir dažādi pinumi un bizes, kas ieveidoti visdažādākajās variācijās.

Tuvojoties nedēļas nogalei, kad prāts tā vien rosina domāt par atpūtu un silto vasaras vakaru baudīšanu, arī mēs izlēmām ieviest nelielas izmaiņas ierastajā izskatā, izveidojot kādu no šobrīd tik aktuālajiem pinumiem.

Jāpiebilst, ka atsevišķām minētā matu sakārtojuma variācijām nepieciešama jau ietrenēta roka, tāpēc, ja pati ar vajadzīgajām zināšanām un praksi nelepojies, lai matus izdotos ieveidot kvalitatīvi, ir vērts uzmeklēt kādu, kam dažādu pinumu un bižu radīšana padodas.

Šai sakarā piedāvājam oriģinālas un patiešām valdzinošas frizūru idejas, ko, jāatzīmē, vari veidot gan ikdienā, pošoties uz darbu, gan brīvdienās, atļaujoties mazliet vairāk bezrūpības un sievišķīga mežonīguma. Izvēlies kādu no piedāvātajām idejām un jau tuvākajā laikā pārsteidz līdzcilvēkus ar sievišķīgu, romantisku un vasarai tik atbilstošu tēlu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!