Foto: Publicitātes foto
Apakšveļa ir viens no sievišķīgākajiem mūsu garderobes elementiem, kas ne tikai pilda tās pamatfunkciju, bet arī ļauj mums paust savu personību. Nav noslēpums, ka nereti mežģīnēm rotātas biksītes un krūšturus iegādājamies arī ne tik ļoti vajadzības spiestas, kā vēlmes iepriecināt savu partneri dēļ. Tomēr ko patiesībā vīrieši domā par sieviešu apakšveļu? Kāds tās stils vērtēts kā pievilcīgākais un kāds – kā garlaicīgākais?

Lai to noskaidrotu, vīriešu dzīvesstila žurnāls "Men's Health", veicis aptauju, kurā piedalījās vairāk nekā 1000 tā lasītāju. Lūk, stiprā dzimuma viedokļi par sieviešu valkāto apakšveļu un tās stilu, kā arī mūsu sagatavotās veļas idejas dažādiem gadījumiem.

Visatzinīgāk aptaujā vērtētas biksītes – šorti (40 procenti respondentu tās atzinuši par pievilcīgākajām), kas raksturotas gan kā ērtas, gan seksīgas, jo teicami izceļ sēžamvietas izliekumus un ļauj to valkātājai justies komfortabli.

Tāpat pozitīvi vērtētas arī "thong" tipa biksītes, kas skatienam atklāj gana daudz kailuma, tomēr raksturotas tikpat ērtas kā biksītes – šorti, vien ar nedaudz pikantāku noskaņu (34 procentu respondentu atbildes).

Jāpiezīmē, ka vien 13 procenti respondentu par pievilcīgām atzinuši "string" biksītes to niecīgā lieluma dēļ, kā arī pamatojoties uz aizdomām par konkrētās apakšveļas apšaubāmo ērtumu.

Savukārt 12 procenti respondentu pauduši atzinību vienkāršām kokvilnas biksītēm, uzsverot, ka tās, protams, izskatās piemīlīgi, taču nereti vīriešiem asociējas ar mazu meiteņu veļu. Jāpiebilst, ka tā dēvētās "vecmāmiņu biksītes", kam raksturīga nedaudz paaugstināta jostas vieta un kokvilnas materiāls, audumam iztiekot bez liekiem rotājumiem, par pieņemamām atzinis vien 1 procents aptaujāto vīriešu. Acīmredzot, šādu veļu nudien varam valkāt vien vienatnē, rūpējoties par savu komfortu, nevis mīļotā acu pamielošanu.

Galerijā piedāvājam aplūkot pāris apakšveļas ideju gan dienām, kad svarīgākais ir komforts, gan brīžiem, kad vēlies palutināt savu mīļoto.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!