Foto: Publicitātes foto
Arvien biežāk laika un arī naudas taupīšanas nolūkos izvēlamies iepirkties internetā, izmantojot ne tikai ērto kāroto pirkumu pārskatīšanas veidu, bet arī smeļoties iedvesmu sava ikdienas stila veidošanā. Gadījumā, ja sadzīvo ar liekajiem kilogramiem un iepirkšanās nebūt nevedas tik raiti, kā gribētos, iepazīsties ar populārāko un pilnīgai figūrai draudzīgāko interneta veikalu apkopojumu, kuros iespējams atrast visdažādākos tērpus visdažādākajām gaumēm un gadījumiem!

Elegantai darba dienai – Eloquii

Ja ikdienā ģērbies klasiskā stilā, taču labprāt izcel savu sievišķību un spilgto personību ar pamanāmiem akcentiem, ielūkojies Eloquii lapās, kur dažādā cenu amplitūdā pieejami klasiski un eleganti tērpi, ko iespējams valkāt gan birojā, gan veiksmīgi transformēt saviesīgu pasākumu apmeklēšanai vakaros.

Jaunākās tendences un drosmīgi salikumi – ASOS

Plašajā ASOS preču klāstā atradīsi mūsdienīgus un oriģinālus apģērbus, kas lieliski atbilst jaunākajām modes tendencēm, turklāt lepojas ar maciņam draudzīgām cenām un plašu pieejamo izmēru klāstu, ļaujot, piemēram, kāroto kleitu valkāt ne tikai slaidai 34. auguma īpašniecei, bet arī ar kuplākām formām apveltītai 46. izmēra valkātājai.

Džinss dažādās tā variācijās – Torrid

Ja sadzīvo ar liekajiem kilogramiem, kas itin ērti jūtas tavas sēžamvietas un augšstilbu rajonā, džinsu iegāde var sagādāt ievērojamas galvassāpes – apģērbi, kas der viduklī, ir par šauru gurnos, un otrādi. No neveiksmīgu pirkumu iegādes un laika tērēšanas izvairīties palīdzēs Torrid, kurā pieejamas visdažādākā stila, fasona un materiāla bikses arī lielo izmēru īpašniecēm.

Siltums, komforts un elegance – Nordstrom

Šajā interneta vietnē pieejami oriģināli mēteļi un citas virsdrēbes dažādā cenu amplitūdā. Izmēru klāsts ir plašs, tāpat klientiem piedāvātas preces visdažādākajām gaumēm un vajadzībām, sākot no elegantiem trenčiem un beidzot ar sildošām vestēm.

Modes dāmām – Lane Bryant

Mūsdienīgi stila akcenti, moderni piegriezumi un oriģināli aksesuāri – šajā interneta veikalā atradīsi visu, kas nepieciešams spilgta, stilīga un par sevi pārliecinātas sievietes tēla radīšanai. Īpaši jāizceļ arī interneta veikalā pieejamo apavu plašā izvēle.

Demokrātiskākās cenas – Forever21

Lai gan zīmols Forever21 lielākoties saistās ar pusaudžu apģērbu, tajā ko sev noderīgu atradīs arī vecāka gadagājuma sievietes. Zīmolu īpaši pievilcīgu dara tā demokrātiskās cenas, kas ļauj par salīdzinoši nelielām izmaksām komplektēt teju visu garderobi.

Kokteiļkleitu paradīze - Simply Be

Ikviena no mums zina, cik grūti ir atrast ideālo kokteiļkeitu randiņam, draudzenes kāzām, saviesīgam pasākumam darbā vai ikgadējai modes nedēļas apmeklēšanai. Iespējams, šai situācijā var noderēt interneta veikals Simply Be, kurā plašā cenu amplitūdā pieejama samērā liela kleitu izvēle.

Pavedināšana un maigas mežģīnes - Addition Elle

Addition Elle piedāvā dažāda fasona, stilistikas un faktūru apakšveļu, nakts veļu un pat sporta apģērbus, kas lieliski noderēs ar kuplākām formām apveltītām sievietēm, nodrošinot ne tikai komfortu, bet arī pievilcīgu un mūsdienīgu izskatu.

Atpūtai pie jūras – Swimsuits for all

Lai gan vasara vēl ir tālu, par piemērota peldkostīma izvēli vari sākt domāt jau tagad. Plaša modeļu, fasonu un faktūru, kā arī cenu izvēle ir pieejama populārajā interneta veikalā Swimsuits for all, kurā liela daļa peldkostīmu un pludmales tērpu modeļu ir veltīti arī lielo izmēru īpašniecēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!