Foto: Publicitātes foto

Latvijas modes zīmols 3 wind knots piedāvā jaunu rotu kolekciju Si: Sana, kā radīšanai tā autore iedvesmu guvusi ceļojuma laikā uz Indonēziju. Si: Sana ir vārdu spēle no dizaineres vārda Sigita Trukšāne, informē zīmola pārstāvji.

Iedvesmas ceļojuma laikā Sigita apmeklēja pasakainās Bali un Lombokas salas tempļus, guva svētību no priestera, peldējās ūdenskritumos, pastaigājās pa rīsu laukiem, brauca ar velosipēdu pa satiksmes pārpildītām ielām un fantastiskām pludmalēm, iepazina vietējo iedzīvotāju dzīves stilu, kā arī baudīja bohēmisko Džili Air salu un iemīlējās pasakainajā mākslas un kultūras pilsētā Ubudā.

Visas rotaslietas ir izgatavotas ar rokām no melnās lavas akmeņiem, rudrakša koka, zilā tirkīza, sarkanā koraļļa, kristāliem u.c. materiāliem Latvijā vai pēc 3 wind knots pasūtījuma, atbalstot četras ģimenes no Bali un Lombokas salas, norēķinos ievērojot godīgas tirdzniecības pamatprincipus.

Rotu kolekcija Si: Sana ir sajūtas, piedzīvojumi un laimes mirkļi Indonēzijā.

3 wind knots piedāvā īpašas, rokām gatavotas rotaslietas un somas. Ikvienai radītajai lietai ir savs stāsts un noteikta nozīme, tā iedvesmo, motivē un rada pozitīvas sajūtas un emocijas.

Idejas un iedvesma rotām rodas no Latvijas dabas, mežiem, pļavām, Baltijas jūras, vēstures un kultūras, kā arī no ceļojumos gūtiem iespaidiem un piedzīvojumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!