Foto: Shutterstock
Brīvdienas ir tepat aiz stūra, taču garā darba nedēļa nogurdinājusi tik ļoti, ka nav pat spēka izbaudīt gatavošanās procesu gaidāmajiem pasākumiem? Šoreiz esmu izvēlējusies tikai nepieciešamākos produktus, ar kuru palīdzību būs iespējams uzfrišināt izskatu ātri un viegli un ballītē izskatīties ne mazāk satriecoši.

Gatavošanās procesu sāksim ar sejas ādas sagatavošanu un mazo defektiņu paslēpšanu. Šeit vērtīgs varētu būt "Dermacol Caviar Long Stay" produkts. Tieši šo eksemplāru esmu izvēlējusies tādēļ, ka tā ir lieliska kombinācija, jo aptver gan korektoru, gan tonālo krēmu vienā tonī, kas ir ļoti būtiski. Tāpat vērts atzīmēt kompakto iepakojumu, kuru ērti var paķert līdzi arī somiņā. Produkta nosaukums vēsta par tā ilgo noturību.

Foto: Publicitātes foto

"Rimmel London Scandal Eyes Waterproof Gel" ūdensizturīgais laineris melnā krāsā lieliski akcentē acis un skatienu padara valdzinošāku. Manuprāt, laineri ir ļoti universāli krāsošanās palīgi, jo ar tiem iespējams variēt, veidojot neskaitāmus izskatus – gan neitrālākus un vienkāršākus, gan izteiktas kaķacis un uzkrītošas līnijas.

Foto: Publicitātes foto

Runājot par skropstu tušu, šoreiz esmu izvēlējusies produktu no "Maybelline". "Mascara Colossal Volum Waterproof Black" skropstu tuša solās būt ūdensizturīga un piešķirt skropstām īpašu apjomu.

Foto: Publicitātes foto

Ar laineri ietonētajām izteiksmīgajām kaķacīm vai, tieši pretēji, neuzkrītošajām līnijām acu grimā, tēlu atbilstoši papildinot, lieliski piestāvēs košā un ugunīgā lūpu krāsa "Chiara" no "Pui Pui" produkcijas, kas liks smaidam žilbināt.

Foto: Publicitātes foto

Protams, uzmanība jāpievērš arī nagiem. Kā jau iepriekš rakstīju, šogad vēl joprojām aktuāli ir visi metāliskie toņi, tāpēc noderēs "Sally Hansen Hard As Nails Xtreme Wear Nail Celeb City". Nebaidies nagiem piešķirt nedaudz metāliska spīduma, atsvaidzinot tēlu.

Foto: Publicitātes foto

Kā zināms, pošanās uz kādu pasākumu teju vienmēr noslēdzās ar iesmaržošanos. Šoreiz esmu izvēlējusies savas iecienītākās smaržas "Dolce & Gabbana L´imperatrice 3 EDT". Tajās mijas arbūzu, kivi un ziedu smaržas, kas veido diezgan vieglu un svaigu aromātu.

Foto: Publicitātes foto

Ielūkojies Zave.lv un izpēti, vai tavus iecienītākos produktus šobrīd var iegādāties ar atlaidi, kā arī seko līdzi jaunumiem, jo ik dienas iepirkšanās palīgā ir apkoptas vietas, kur savā īpašumā var iegādāties sev vēlamās preces par pazeminātu cenu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!