Foto: Shutterstock

Tā kā sākas pavasaris jeb laiks, kad mūsu sejas āda ir pārsvarā bāla un nogurusi, jādomā par dažādām iespējām, kā mazināt drēgnajā laikā iezagušās rūpju un noguruma pazīmes tajā. Lai arī ir dažādi veidi, kā likt atgriezties dzīvespriekam sejā, šoreiz piedāvāsim ieskatu nedaudz ekskluzīvākā, taču nebūt nepieejamākā procedūrā ar "Starvac Lymphobiony" aparātu. Ar procedūras ābeci mūs iepazīstināja kosmētiķe Anita Ikere no skaistumkopšanas salona "Vilana" Āgenskalnā.

"Runājot par seju, cilvēkus uztrauc gandrīz viss – sejas ovāla izmaiņas, iezīmējušās grumbiņas, dubultzods, neveselīga sejas krāsa," cilvēku rūpes atklāj "Vilana" kosmētiķe.

Šī procedūra savā ziņā ir diezgan ekskluzīva, jo Latvijā šādu aparātu skaits ir ļoti ierobežots. Taču to noteikti vērts izmēģināt, jo, kā atklāj Anita, pēc aparātprocedūras ar "Starvac Lymphobiony" vērojams ļoti labs efekts un tas neaizņem daudz laika, tāpēc cilvēki arī labprāt izvēlās izmēģināt šo procedūru.

Procedūras gaita soli pa solim

Kosmētiķe skaidro, ka procedūras veikšanā ietilpst vairāki etapi, kuros noteiktā secībā tiek uzklāti un iestrādāti dažādi kosmētikas līdzekļi.

"Vispirms sejas āda tiek attīrīta. Pēc šī procesa seko detoksācija un ultraskaņas pīlings, kura laikā āda tiek attīrīta no netīrumiem un atmirušās virsējās ādas ragveida šūnām, kā arī tauku dziedzeru aizsprostojumiem. Pēc šī posma āda tiek tonizēta, un veikta sejas modelēšana jeb uzlabots sejas ovāls. Nākamajā posmā seja tiek apstrādāta ar vieglu lāzeri, āda nomierinās, samazinās apsārtums un izlīdzinās sīkās krunciņas. Tālāk jau tiek uzklāta maska, un rituāla noslēgumā tiek veikta neliela masāža. Kopumā procedūra ilgst vienu stundu, kuras laikā cilvēks ir relaksējies, un seja kļūst starojoša. Rezultāts vērojams jau uzreiz."

Maģiskais rezultāts

"Padziļināti attīrīta sejas āda, uzlabots sejas ovāls un tonuss, grumbiņu izlīdzināšana, kā arī vienkārša stundu gara atpūta. "Pēc procedūras sejas ādiņa šķiet tāda kā uzpildītāka un pilnīgāka. Efekts praktiski ir vēl labāks pēc kādām divām vai trim dienām, tāpēc dažkārt cilvēki piesakās uz šo procedūru pirms kāda svarīga pasākuma, piemēram, kāzām," skaidro kosmētiķe.

Kad un kā plānot procedūras apmeklējumu

Šīs aparātprocedūras rezultāts ir redzams jau pēc pirmās reizes, tomēr noturīgākam efektam, Anita Ikere aicina procedūru veikt kursa veidā – ieteicams četras līdz desmit reizes vienreiz nedēļā.

Lai pieteiktos uz šo vai kādu citu procedūru, izmanto ToBook.lv, kur ātri un ērti var pieteikt sev vēlamo procedūru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!