Foto: Instagram
Vēls pavasaris vai agrs rudens gluži tāpat kā vēsas vasaras dienas liek aizdomāties par to, ko atbilstoši ģērbt šajā laikā. Tas pats attiecas uz apaviem. Gaumīgas sandales – kāpēc gan ne, taču vai vēsajā laikā nenosals kājas? Vienmēr pastāv variants – ģērbt zeķes, taču kurš gan nezina slaveno joku par to, ka nekas tā nenogalina libido, kā zeķes sandalēs. Vai šo modes noziegumu var pārvērst par stilīgu odziņu?

Jāsaka, ka, lai arī daudzām no mums zeķu un sandaļu kombinācija var uzdzīt šermuļus, modes dāmas parāda, ka šis komplekts var būt arī diezgan simpātisks un saistošs, it īpaši vasaras sezonā. Atvērtākie prāti jau paspējuši atzīt, ka tas ir gana praktiski un arī oriģināli, taču daži tomēr nekad neatzīs šo savienojumu par pieņemamu.

Kā raksta "WomanAdvice", stilisti atzinuši, ka zeķes sandalēs kļūst arvien aktuālāk, tomēr, izvēloties šo kombināciju, jābūt īpaši uzmanīgai. Jā, zeķes pasargās pēdas no nosalšanas un arī no pilsētas putekļiem, tomēr jāsaprot, ka ne katrs zeķu pāris būs pieskaņots sandalēm. Izvēloties zeķes, priekšroka jādod oriģināliem modeļiem un dizainiem, iespējamas variācijas ar neparastām uzdrukām un niansēm. Arī apaviem jābūt piemērotiem un visam ir jāsaskaņojas. Tāpat nevajadzētu šo kombināciju iekļaut lietišķajā un klasiskajā stilā, bet nav iemeslu, lai neatsvaidzinātu savu ikdienu ar ko jaunu un oriģinālu. Lūk, daži piemēri iedvesmai!

A photo posted by Jena Cumbo (@jenacumbo) on Jun 3, 2016 at 9:23am PDT

A photo posted by Lowie (@ilovelowie) on Jun 1, 2016 at 4:23am PDT

A photo posted by Alex Todd (@alextoddx) on May 24, 2016 at 11:01am PDT

A photo posted by Alison Hansen (@alihansenart) on May 22, 2016 at 11:24pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!