Foto: Shutterstock
Vecums piemeklēs mūs visas, taču mūsu spēkos ir to aizkavēt. Lai sejas ādu saglabātu maksimāli ilgi jaunu, varam veikt vingrojumus, kas palīdzētu to uzturēt. "Health.changeua" piedāvā vingrojumus, kas palīdzēs mums, sievietēm, izskatīties jauneklīgām.

Sejas ādas izlīdzināšana

Plusi: novērš krunciņu veidošanos, jo tiek atslābināti sejas muskuļi.

Vingrojums: Saņem abas plaukstas dūrēs. Stingri piespied dūres pieres vidusdaļai un virzi tās uz deniņiem. Atkārto vingrojumu četras reizes.

Vingrojumi kaklam

Plusi: nostiprina kakla ādu un dekoltē zonu, novērš dubultzoda rašanos un ādas nokarāšanos.

Nospriego lūpas, it kā veidotu gaisa skūpstu, un virzi tās pa labi un pa kreisi, maksimāli ilgi noturot tās attiecīgajā pozīcijā. Dari tā, līdz tev sāk sāpēt vaigi. Tāpat dari ar galvu. Pagriez to maksimāli pa labi un pa kreisi un turi to 45 grādu leņķī. Uz katru pusi vingrojumu veic trīs sekundes.

Sejas ādas nostiprināšana

Plusi: izlīdzina smaida rievas un ādu ap acīm.

Uzliec rokas uz vaigiem. Nostiep sejas ādu virzienā uz ārpusi. Atver muti tā, it kā tu būtu pārsteigta un teiktu "o", un seja būtu maksimāli izstiepta. Dari tā piecas sekundes no vietas un pildi vingrojumu vairākas reizes.

Vaigu ādas nostiepšana

Plusi: nostiprina vaigu muskuļus un ādu ap acīm, kā arī mīkstina smaida grumbas pie lūpām.

Nolaid plecus maksimāli zemu un pacel uz augšu vienu roku, plaukstu noliekot pāri galvai, it kā apņemot to. Noliec galvu maksimāli tālu rokas virzienā tuvu plecam, ar pirkstiem nostiepjot seju. Turi taisnu muguru. Vingrinājumu veic arī uz otru pusi.

Svarīgi ir novietot pirkstus pareizā pozīcijā. Nostājies pie spoguļa un pārliecinies, ka dari visu pareizi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!