Foto: Shutterstock
Kad iemīti pirmie soļi rudenī, bet tomēr vasara vēl pilnībā nav no mums atvadījusies, pastāv nelielā dilemma, ko tad īsti ģērbt. It kā vēlētos vēl papucēties un iziet sabiedrībā ar vasaras spilgtākajām stila ogām, bet tajā pašā laikā vajadzētu domāt par rudenīgāku apģērbu. Neraizējies, jo ir daži veidi, kā savienot abus gadalaikus vienā kokteilī un izskatīties ne mazāk modīgi, attīstot pašai savu neatkārtojamo stilu.

Tā kā temperatūra ir zemāka nekā vasaras tveicīgajās dienās, šajā izteiktajā starpsezonu laikā var izmantot apģērba gabalus no abām frontēm – rudenīgo garderobi atsvaidzināt ar pāris vasarīgiem akcentiem, uzsver "Purewow" eksperti.

Vasarīgā kleita vai svārki un siltāks džemperis

Savu mīļāko vasarīgo kleitu vai svārkus, kurus mēdzi saskaņot ar plānu, vējā plandošu blūzīti, rudenīgajā dzestrumā vari kombinēt ar kādu siltāku džemperi, kas vasarīgo garu nedaudz piezemēs.

A photo posted by Jacey Duprie (@damselindior) on Oct 11, 2015 at 9:26pm PDT

Kreklkleita un džinsu bikses

Jau iepriekš vēstījām, ka kreklkleitas ir viens no tiem apģērbiem, kas nepieciešams katras sievietes garderobē. Kad termometra stabiņš nav labvēlīgs šādam apģērbam, pieskaņo džinsu bikses un rudenīgus zābaciņus – izskatīsies eleganti.

Zīda krekliņš un T-krekls

Arī greznākos zīda un mežģīņu darinājumus vari kombinēt ar vienkārši sportiskiem T-krekliem, kas būs drosmīgs, taču modīgs solis. Spēlējies ar krāsām vai saskaņo abus krekliņus vienā tonī – šeit vari variēt, ņemot vērā sava skapja saturu.

A photo posted by Aimee Song (@songofstyle) on Aug 20, 2016 at 1:07pm PDT

Baltie sporta apavi un rudenīgs apģērbs

Tiesa, baltos sporta apavus, kurus var pieskaņot kā pie kleitām, tā arī citiem apģērbiem, vairāk saistām ar saulainu, siltu un sausu laiku. Tomēr, kamēr laika prognoze ir labvēlīga, vari nedaudz ilgāk pastaigāt ar baltajiem apaviem, kas ienesīs gaišumu rudenīgajā ikdienā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!