Foto: instagram.com/hillarystreetstyle

Uz mirkli aizmirsīsim, ka 8. novembrī ASV iedzīvotāji izlems, kurš būs nākamais valsts prezidents – Hilarija Klintone vai Donalds Tramps. Tā vietā paraudzīsimies uz Hilariju Klintoni no sievišķīgās puses. To darīt jau vairākus mēnešus iedvesmo kāds anonīms "Instagram" konts "Hillarystreetstyle", kurā entuziasti apkopojuši Hilarijas Klintones fotogrāfijas daudzu gadu garumā un nostādījuši blakus visdažādākajām slavenībām, kas saģērbušās ļoti līdzīgi Klintonei.

"Ņemot vērā to, ka mums pirmo reizi ir iespēja ievēlēt sievieti, es jutu, ka ir brīva iespēja paraudzīties uz to no citas puses – modes un profesionālo sieviešu. Hilarija tam ir unikāls personāžs, jo viņa ir viena no retajām sievietēm, kas cilvēku acu priekšā ir attīstījusies 20 gadus, kalpojot dažādām lomām," norādījis "Hillarystreetstyle" izveidotājs izdevumam "Vogue". Persona, kas šo profilu uztur, gan joprojām neatklājas. Taču regulāri sajūsmina ar kādu jaunu attēlu, kur prezidenta amata kandidāte salīdzināta ar kārtējo slavenību. Dažu mēnešu laikā konta sekotāju skaits sasniedzis jau 22 tūkstošus.

Nav jābūt modes lietpratējai un kvēlai Klintones sekotājai, lai pamanītu kādu viņai raksturīgo iezīmi – visdažādāko varavīksnes krāsu bikškostīmus un kostīmus ar svārkiem. Piparmētru zaļais, fuksiju rozā, klasiski melns ar sarkanām kurpēm, spilgti sarkans, pelēks un pat saulaini dzeltens – šis saraksts varētu būt bezgalīgs.

Izrādās, Klintone netērpjas bikškostīmos vien. Arī klasiska strīpaina kleitiņa ir bijusi viņas garderobē.

Un kleitu ar izgrieztiem pleciem, kas ir viena no šīs sezonas modes aktualitātēm, nēsā ne tikai Kima Kardašjana. Hilarija Klintone šo drosmīgo modes kliedzienu uz sarkanā paklāja atrādījusi jau krietni laicīgāk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!