Foto: Shutterstock
Tās dāmas, kas jau siltajās dienās paspēja būt pie dabas krūts, lai ķertu pirmo iedegumu, droši vien skapja dziļumos meklēja pērnā gada peldkostīmus. Vai tie ir modē vēl šobrīd? Uz kādiem peldkostīmiem lūkoties tām, kam vēl priekšā pludmales tērpu iegāde? Iedvesmojoties no "Purewow" stila ekspertiem, izcēlām lielākos šī gada trendus!

Mazie topiņi

Šis dizains pievērsīs uzmanību plecu daļai, tādēļ jo īpaši būs piemērots dāmām ar mazām krūtīm. Topiņu variācijas var būt dažādas – sākot ar vienkrāsainām un pieguļošām peldkostīmu augšdaļām, beidzot ar kruzuļiem un cakām.

A post shared by Islang (@islangbeachwear) on May 29, 2017 at 4:20am PDT

Sportiski dizaini

Dāmās, kuras savukārt var dižoties ar kuplākiem sievišķajiem dotumiem, būs īpaši priecīgas par sportisko dizainu popularitātes celšanos. Jo šie dizaini ne tikai ir skaisti un aktuāli šobrīd, bet šādi peldkostīmi parūpējas arī par stabilitāti un atbalstu krūtīm.

Notušētie izgriezumi

Iespējams, pērnā gada aktualitāte – lielie, nesimetriskie izgriezumi – tev no sirds patika, tomēr varbūt neiegādājies šāda tipa peldkostīmu, aizbildinoties ar frāzēm "manai figūrai tas neatbilst" vai "ko tad nu es savā vecumā"… Tomēr šogad šie peldkostīmi nākuši klajā nedaudz citādākā veidolā, neatsedzot tik daudz miesas, bet piešķirot šim pludmales apģērbam jaunu odziņu.

Augstās jostasvietas

Augstas jostasvietas ir viena no lielākajām peldkostīmu aktualitātēm šogad. Šādi peldkostīmi ir ne vien modīgi, bet arī praktiski. Tām dāmām, kuras vēlas apslēpt kādas nepilnības vēdera zonā, šie peldkostīmi būs tieši laikā.

Cakas uz viena pleca

Cakas, kruzuļi un volāni modē jau ir kādu laiku, tomēr kombinācijā ar piegriezumu, kurā balsts ir tikai uz viena pleca, būsi trāpījusi tieši desmitniekā. Šāda tipa peldkostīmi lieliski izskatīsies sievietēm ar bumbierveida figūrām.

A post shared by zuki Liu 👸🏻 (@zuzuzuzuki) on Jun 30, 2016 at 11:11pm PDT

Viendaļīgiem peldkostīmi ar dziļiem izgriezumiem

Šāda tipa peldkostīmi lieliski piestāvēs garo kāju īpašniecēm vai sievietēm ar ne sevišķi liela izmēra krūtīm. Lielie izgriezumi akcentē visus dotumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!